google.com, pub-7396276466444978, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Παραδόθηκε ο δράστης της δολοφονίας του Έλληνα ομογενή | epiruschannel.gr - epiruschannel.gr

Παραδόθηκε ο δράστης της δολοφονίας του Έλληνα ομογενή | epiruschannel.gr


Για τη σύλληψή του είχε ανακοινωθεί ρήτρα 20.000 δολαρίων

Πριν από λίγο (7.30 ώρα Αλβανίας) παραδόθηκε στην αστυνομική διεύθυνση της Αυλώνας ο
Ilir Muka δράστης - οδηγός του αυτοκινήτου που δολοφόνησε τον 35 χρονο Χιμαριώτη Αριστοτέλη Γκούμα. Για τη σύλληψη του είχαν ανακοινωθεί ρήτρα 20.000 δολάρια. Συμφώνα με τα αλβανικά μέσα ο δράστης κρύβονταν στα Τίρανα.Ο Χάλο Μούκα, πατέρας του Ιλίρ Μούκα (Ilir Mukës) έκανε δηλώσεις μετά από την αποκάλυψη της αστυνομίας ότι ο γιος του δολοφόνησε τον 35χρονο βορειοηπειρώτη από τη Χιμάρα, Αριστοτέλη Γκούμα.

Σε συνέντευξή του στο News24, εξέφρασε τα συλληπητήριά του στην οικογένεια του θύματος και δήλωσε ότι είχε την ευκαιρία να μιλήσει με το γιο του, στο τηλέφωνο, μόνο μια φορά και δήλωσε ότι ο γιος του είναι αθώος. Ο πατέρας του δολοφόνου του βορειοηπειρώτη, τόνισε ότι ο γιός δεν είχε πολιτικά κίνητρα και παρακάλεσε τον δήμαρχο της Χιμάρας Βασίλη Μπολάνο να μην χρησιμοποιήσει την καταστροφή του γιου του για τις δικές του ανάγκες, να μην θυσιάσει, δηλαδή, το γιο το,υ όπως γράφει χαρακτηριστικά η αλβανική εφημερίδα. Όπως αναφέρουν και πολλά μπλογκς που δημοσιευουν συνέχεια τις εξελίξεις σχετικά με την δολοφονία του συμπατριώτη μας τα συναισθήματα ενός πατέρα είναι σεβαστά δεν μπορούν όμως να καλύψουν μια δολοφονία που έγινε καθαρά για εθνικούς λόγους: το ότι ο δολοφονηθείς είχε το... θράσος στην Αλβανία να μιλάει την μητρική του γλώσσα: τα ελληνικά.

Πηγή: elkosmos.gr
www.newsbeast.gr
Από το Blogger.