google.com, pub-7396276466444978, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Eνότητα Πολιτών: " Ο απερχόμενος δήμαρχος..., αφήνει πίσω του μόνο συντρίμμια", ενώ προχωρά στη λήψη και νέου δανείου στη ΔΕΥΑΙ - epiruschannel.gr

Eνότητα Πολιτών: " Ο απερχόμενος δήμαρχος..., αφήνει πίσω του μόνο συντρίμμια", ενώ προχωρά στη λήψη και νέου δανείου στη ΔΕΥΑΙ

Με μια σκληρή ανακοίνωση η παράταξη "Ενότητα Πολιτών-Νέα Γιάννενα" ρίχνει ..."κεραυνούς" στον δήμαρχο Νίκο Γκόντα κατηγορώντας τον ανοιχτά ότι "με την ρουσφετολογική πολιτική, της εξυπηρέτησης, της φαυλότητας και του λαϊκισμού με τα οποία πορεύτηκε" κατέστρεψε οικονομικά τον δήμο Ιωαννιτών.
Ταυτόχρονα, καταγγέλει τη λήψη και νέου δανείου στη ΔΕΥΑΙ.
Η "Ενότητα Πολιτών- Νέα Γιάννενα" καλεί, εξάλλου, το δήμαρχο της πόλης να γνωστοποιήσει στους πολίτες το ύψος των μη ενταλματοποιημένων υποχρεώσεων, ώστε να διαμορφωθεί μία πλήρης εικόνα για την οικονομική κατάσταση του Δήμου Ιωαννιτών.
Όπως υποστηρίζει η "Ενότητα Πολιτών-Νέα Γιάννενα" το χρέος του Δήμου Ιωαννιτών δεν περιορίζεται στα 32,4 εκατομμύρια ευρώ καθώς στο ποσό αυτό θα πρέπει να προστεθούν οι οφειλές του Δήμου και των Δημοτικών Επιχειρήσεων προς τους ασφαλιστικούς οργανισμούς, προς κατασκευαστές και τρίτα πρόσωπα!
"Ο απερχόμενος δήμαρχος, εθισμένος στον πρωταθλητισμό και στις υψηλές επιδόσεις, μάλλον πικράθηκε από την δέκατη θέση και ζήλεψε την δόξα εκείνων που τον ξεπέρασαν" τονίζεται χαρακτηριστικά στην ανακοίνωση.
Νέο δάνειο στη ΔΕΥΑΙ
Η "Ενότητα Πολιτών- Νέα Γιάννενα"  υποστηρίζει εξάλλου ότι ο Νίκος Γκόντας και η Δημοτική Αρχή προχώρησαν σήμερα, στην προκήρυξη για την λήψη νέου δανείου στην ΔΕΥΑΙ, ύψους 17,5 εκατομμυρίων ευρώ.
"Ισχυρίζεται ότι με το ποσό αυτό θα εξοφληθούν υποχρεώσεις της επιχείρησης και θα καλυφθεί η ίδια συμμετοχή στην εκτέλεση έργων. Αλήθεια έχει καταρτίσει τέτοιο πρόγραμμα η διοίκηση της επιχείρησης και αν ναι μήπως είναι καιρός να το γνωστοποιήσει και στους Γιαννιώτες;" επισημαίνει, για να προσθέσει
"Ο πρωταθλητισμός απαιτεί πειθαρχία, σύνεση και θυσίες. Ο απερχόμενος δήμαρχος το μόνο που θέλησε ήταν να θυσιάσει το μέλλον της πόλης, λησμονώντας όμως ότι ακόμη και για τους πρωταθλητές φτάνει πάντα η ώρα που πρέπει να κρεμάσουν τα παπούτσια".
www.epiruschannel.gr
Από το Blogger.