google.com, pub-7396276466444978, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Eκτός κινδύνου η τραυματίας υπάλληλος. Γνωστός Γιαννιώτης..ο ληστής που αναζητείται ακόμη απο την αστυνομία. | epiruschannel.gr - epiruschannel.gr

Eκτός κινδύνου η τραυματίας υπάλληλος. Γνωστός Γιαννιώτης..ο ληστής που αναζητείται ακόμη απο την αστυνομία. | epiruschannel.gr

Στο πανεπιστημιακό νοσοκομείο Ιωαννίνων νοσηλεύεται η υπάλληλος του βενζινάδικου που δέχθηκε επίθεση από ένοπλο ληστή ο οποίος την πυροβόλησε εξ επαφής στο στήθος νωρίτερα.
Η κοπέλα υπεβλήθη σε χειρουργική επέμβαση και πριν λίγο οι γιατροί ανακοίνωσαν στους οικείους τους ότι όλα πήγαν καλά και η κοπέλα διέφυγε τον κίνδυνο.
Ήταν περίπου 9 όταν ο ένοπλος ληστής πήγε με το αυτοκίνητο του στο βενζινάδικο και χωρίς να κατέβει ,πήγε στο γκισέ ,έστρεψε το όπλο στην υπάλληλο ,αφού πρώτα της φώναξε ότι γίνετε ληστεία και ζήτησε όλα τα χρήματα. Εκείνη του τα έδωσε . είναι άγνωστο αν ειπώθηκε κάτι άλλο μεταξύ τους αλλά και γιατί αφού πήρε τα χρήματα ο ληστής πυροβόλησε την γυναίκα εξ επαφής.
Η λεία του δράστη είναι 10 με 13 χιλιάδες ευρώ. Μετά γκάζωσε και εξαφανίστηκε.
Η ληστεία έχει καταγραφεί από το κλειστό κύκλωμα τηλεόρασης και οι αστυνομικές αρχές αναγνώρισαν στο πρόσωπο του ληστή γνωστό Γιαννιώτη που και στο παρελθόν έχει απασχολήσει την αστυνομία για άλλη υπόθεση.
Από το Blogger.