google.com, pub-7396276466444978, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Σφοδρές αντιδράσεις δημοτών κατά βουλευτών και "πιθανής" υποψηφιότητας Παπαλέξη!!! - epiruschannel.gr

Σφοδρές αντιδράσεις δημοτών κατά βουλευτών και "πιθανής" υποψηφιότητας Παπαλέξη!!!

Στην κόψη του ξυραφιού βρίσκεται η διαδικασία αξιολόγησης υποψηφιοτήτων για το Δήμο της, καθώς η διαρροή περί αδειάσματος Οικονομίδη και (δήθεν) επιλογής Παπαλέξη από την πλευρά του ΠΑΣΟΚ προκάλεσε σφοδρές αντιδράσεις και οργισμένες εκδηλώσεις. Αποδέκτες της δυσφορίας  μελών του ΠΑΣΟΚ, αλλά και δημοτών είναι κατ` αρχήν οι δύο βουλευτές του Κινήματος, η Νομαρχιακή Επιτροπή ΠΑΣΟΚ Άρτας, αλλά και η Ιπποκράτους.
Στο επίκεντρο της κριτικής, αλλά και της μήνης των πολιτών βρίσκονται οι δύο βουλευτές οι οποίοι φαίνεται να είχαν κυρίαρχο ρόλο στην εξέλιξη του ζητήματος.
Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, η αξιολόγηση έγινε με βάση μια αμφιλεγόμενη δημοσκόπηση η οποία  αντί της 20ης Αυγούστους, που είχε σχεδιαστεί να γίνει, για άγνωστους λόγους διεξήχθη μεταξύ της 4ης και 5ης, όταν ακόμη δεν είχε ολοκληρωθεί  το παζλ των υποψηφίων. Κατά τις ίδιες πληροφορίες, η παρουσίαση των στοιχείων, αλλά και οι  επισημάνσεις για την (ανα)ακρίβεια των προσώπων, προκάλεσε τη δυσφορία ακόμη και μελών της Επιτροπής Αξιολόγησης, που βρέθηκαν προ αδιεξόδου και ζήτησαν προτάσεις απεμπλοκής, αλλά  και χρόνο για τη διαχείριση του προβλήματος.
Ωστόσο  η “πληροφορία” περί της ανάθεσης του χρίσματος στον Παπαλέξη ήδη είχε διαρρεύσει από πολιτικό γραφείο, σύμφωνα με τις ίδιες πηγές κι έκανε το γύρο των Μέσων Ενημέρωσης.
Σ. Αναγνωστάκη
Από το Blogger.