google.com, pub-7396276466444978, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Δ. Σιαμόπουλος: Κάλυψε τον Καχριμάνη για τον ξενώνα, "άδειασε" τον Πιτούλη για την υποψηφιότητα - epiruschannel.gr

Δ. Σιαμόπουλος: Κάλυψε τον Καχριμάνη για τον ξενώνα, "άδειασε" τον Πιτούλη για την υποψηφιότητα

«Κάλυψη» στον Αλέκο Καχριμάνη για το θέμα της οικογενειακής του επιχείρησης που βρίσκεται τις τελευταίες μέρες στα πρωτοσέλιδα του γιαννιώτικου τύπου παρείχε ο Δημήτρης Σιαμόπουλος. Όπως είπε, ο αναπληρωτής γραμματέας αυτοδιοίκησης της ΝΔ, κατά την προεκλογική περίοδο θα «λειτουργήσουν διάφορα, άλλα στο προσκήνιο, άλλα στο παρασκήνιο», για να προσθέσει πως ο νομάρχης έχει δώσει απαντήσεις γι’ αυτά τα πράγματα.
Ο κ. Σιαμόπουλος εξέφρασε επίσης την άποψή  ότι οι Ηπειρώτες έχουν τον καλύτερο υποψήφιο Περιφερειάρχη στην Ηπειρο και τους προέτρεψε να το εκμεταλλευτούν.
«Όταν με το καλό ο κ. Καχριμάνης εκλεγεί περιφερειάρχης θα αναδειχθεί και σε Πατριάρχη της Περιφερειακής αυτοδιοίκησης, διότι είναι ένας άνθρωπος, που είναι μέσα στην κοινωνία και τον κόσμο και θα είναι κέρδος αυτό για την περιφερειακή Αυτοδιοίκηση. Γιατί δεν έχει δυστυχώς το περιεχόμενο που της αξίζει και θα δείτε ότι  θα δώσει περιεχόμενο σ’ αυτό», τόνισε χαρακτηριστικά.
Αιχμές για Θ. Πιτούλη
Ερωτηθείς από το  Epiruschannel.gr, για την υποψηφιότητα Πιτούλη στην Ηγουμενίτσα,...
Διαβάστε περισσότερα
Από το Blogger.