google.com, pub-7396276466444978, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Φ. Φίλιος: Άλλη οικονομική διαχείριση θα έχει η πόλη, άλλη τα νέα διαμερίσματα! - epiruschannel.gr

Φ. Φίλιος: Άλλη οικονομική διαχείριση θα έχει η πόλη, άλλη τα νέα διαμερίσματα!

 
Ανήσυχοι για την πολιτική που θ' ακολουθηθεί στον οικονομικό τομέα είναι οι κάτοικοι των νέων οικισμών του δήμου Ιωαννιτών. Οι νέοι δημότες Ιωαννίνων, γνωρίζοντας τη δεινή οικονομική θέση του σημερινού δήμου Ιωαννιτών, αλλά και τα υψηλά τέλη, ανταποδοτικά και ύδρευσης αποχέτευσης, που καταβάλλουν στα Γιάννινα, ζητούν συγκεκριμένες δεσμεύσεις για τον τρόπο που θα αντιμετωπιστούν την επόμενη ημέρα.
«Τα κεκτημένα θα διατηρηθούν», υπογράμμισε με έμφαση ο κ. Φίλιος, που βρέθηκε χθές βράδυ σε Αμπελιά και Ανατολή, σημειώνοντας ότι ο σημερινός δήμος Ιωαννιτών, λόγω των υψηλών χρεών, θα έχει μία εντελώς διαφορετική οικονομική διαχείριση, όπως προβλέπεται και από τον «Καλλικράτη» για τους υπερχρεωμένους δήμους, η οποία δεν θα επηρεάζει στο ελάχιστο τα νέα διαμερίσματα που θα ενταχθούν.
«Οι προτεραιότητες θα καθορίζονται από τα τοπικά συμβούλια και τους ειδικούς αντιδημάρχους. Θα προσδιορίζονται μέσα από διάλογο και θα ιεραρχούνται εδώ, από σας και όχι από την αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου, η οποία οφείλει να σέβεται την βούληση των τοπικών κοινωνιών», τόνισε ο κ. Φίλιος.
Η διαφάνεια, η καθαρότητα, ο διάλογος, η ισότιμη μεταχείριση πολιτών και περιοχών, η συναίνεση και η εντιμότητα, είναι οι αδιαπραγμάτευτες αρχές με τις οποίες θα λειτουργήσει η «Ενότητα Πολιτών» ως η επόμενη δημοτική αρχή.
Η παράταξη κάθε μέρα γίνεται και μεγαλύτερη και όπως αποτυπώθηκε στις συγκεντρώσεις της Ανατολής και της Αμπελιάς συσπειρώνει δυνάμεις από όλους τους πολιτικούς χώρους.
www.epiruschannel.gr
Από το Blogger.