google.com, pub-7396276466444978, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Φορο - καμπάνα 4 εκ. ευρώ σε γνωστό κλαμπ της Μυκόνου, σε πρώτη φάση... | epiruschannel.gr - epiruschannel.gr

Φορο - καμπάνα 4 εκ. ευρώ σε γνωστό κλαμπ της Μυκόνου, σε πρώτη φάση... | epiruschannel.gr


Πρόστιμο – μαθούθ ύψους 4 εκ. ευρώ για “απόκρυξη φόρων” σε γνωστό κλαμπ της Μυκόνου έβαλε η εφορία σύμφωνα με το MEGA. Αυτό σε πρώτη φάση γιατί σε εξέλιξη βρίσκεται ο έλεγχος για φοροδιαφυγή.

Πρόκειται για τη γνωστή υπόθεση μεγάλου και γνωστού κλαμπ της Μυκόνου στο οποιό πέρυσι τον Αύγουστο πραγματοποιήθηκε μεγάλη συναυλία γνωστού τραγουδιστή, παρουσία επωνύμων με κέρδος πολλών “μαύρων” εκατομμυρίων για τους ιδιοκτήτες.

Στη λαμπερή βραδιά παρευρέθησαν 3.000 άτομα με την ανάλογη κατανάλωση, αλλά δεν κόπηκε ούτε μία απόδειξη. Τότε έγινε καταγγελία στην εφορία Μυκόνου και το αποτέλεσμα ήταν να επιβληθεί ένα πρόστιμο – χάδι ύψους 3.000 ευρώ.

Όταν όμως το θέμα βγήκε στα ΜΜΕ ξέσπασε σάλος με αποτέλεσμα η υπόθεση να ανοίξει και πάλι και καθώς “στον καιρό του ΔΝΤ” οι χάρες τελείωσαν, το Περιφερειακό Ελεγκτικό Κέντρο της Αθήνας έβαλε σε πρώτη φάση το πρόστιμο των 4 εκ. ευρώ.

Από τον έλεγχο περνούν τώρα τα βιβλία της επιχείρησης σε βάθος τετραετίας. Μετά την αναστάτωση ο επιχειρηματίας έσπευσε να υποβάλλει συμπληρωματικές δηλώσεις, αναγνωρίζοντας απόκρυξη εσόδων και καταβάλλοντας 700.000 ευρώ φόρους.

Για το περιστατικό κάνει έλεγχους και το ΣΔΟΕ με “ξεσκόνισμα” κινήσεων λογαριασμών και τραπεζικών καρτών και εκτιμά ότι τα ημερήσια έσοδα ήταν τεράστια. Οπότε αναμένεται και έτερη καμπάνα αυτή τη φορά για φοροδιαφυγή αποκλειστικά.
Από το Blogger.