google.com, pub-7396276466444978, DIRECT, f08c47fec0942fa0 « Η γυναίκα πρωταγωνίστρια στην οικονομική και κοινωνική πραγματικότητα»..την Τετάρτη. | epiruschannel.gr - epiruschannel.gr

« Η γυναίκα πρωταγωνίστρια στην οικονομική και κοινωνική πραγματικότητα»..την Τετάρτη. | epiruschannel.gr

Την έναρξη των εργασιών της ημεριδας θα κηρύξει στις 19.00μ.μ, η Γενική Γραμματέας Περιφέρειας Ηπείρου Δήμητρα Γεωργακοπούλου-Μπάστα.

Των κύκλο των ομιλιών θα ανοίξει η Γενική Γραμματέας Ισότητας Στρατηγάκη Μαρία, με θέμα «πολιτικές για την προώθηση της ουσιαστικής ισότητας των φύλων».

Ο Γενικός Γραμματέας Διαχείρισης Κοινοτικών και άλλων πόρων Τσέκος Θεόδωρος, θα αναπτύξει τα «νέα προγράμματα του Υπουργείου Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης-Δράσεις για την κοινωνική οικονομία και τοπικά ολοκληρωμένα προγράμματα για την απασχόληση».

Ο γενικός Δ/ντης Στήριξης Βιομηχανίας Πατήρης Ιωάννης, θα αναφερθεί στη «γυναικεία επιχειρηματικότητα στον τομέα της μεταποίησης και των υπηρεσιών».

Τέλος το στέλεχος της ΕΥΔ του προγράμματος Αγροτικής Ανάπτυξης της Ελλάδας 2007-2013 Χατζηπαντελή Σοφία, θα παρουσιάσει τη «γυναικεία επιχειρηματικότητα μέσα από το πρόγραμμα Αγροτικής Ανάπτυξης».

Η εκδήλωση θα κλείσει με ερωτήσεις και τοποθετήσεις των παριστάμενων.

Από το Blogger.