google.com, pub-7396276466444978, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Κομματικά στελέχη οι υποψήφιοι επικεφαλής του ΚΚΕ σε αντιπεριφέρεια & δήμους του Ν. Ιωαννίνων - epiruschannel.gr

Κομματικά στελέχη οι υποψήφιοι επικεφαλής του ΚΚΕ σε αντιπεριφέρεια & δήμους του Ν. Ιωαννίνων

«Πολιτική μάχη, η οποία δεν είναι αποστειρωμένη από την ταξική πάλη και από τις διεργασίες σε επίπεδο κινήματος”, χαρακτήρισε τις εκλογές του Νοεμβρίου ο γραμματέας της Ν.Ε. Ιωαννίνων του ΚΚΕ Νεκτάριος Τριάντης, κατά την παρουσίαση των επικεφαλής των ψηφοδελτίων, που θα στηρίξει το ΚΚΕ στην αντιπεριφέρεια και τους Δήμους τους νομού, δίνοντας το γενικό πλαίσιο της προεκλογικής εκστρατείας του κόμματος.
Αναφερόμενος στους επικεφαλής που επέλεξε το κόμμα να ηγηθούν των ψηφοδελτίων, ο κ. Τριάντης σχολίασε ότι δεν πρόκειται για πρόσωπα “φωτεινά”, “λαμπερά” αποκαλούμενα “αυτοδιοικητικά” και “υπερπολιτικά».
«Το ΚΚΕ έχει να αναδείξει αγωνιστές, όχι γενικά και αόριστα, που με συνέπεια υπερασπίζονται μια άλλη πολιτική που έρχεται σε σύγκρουση με τα μονοπώλια και τον ιμπεριαλισμό. Που παλεύουν για μια άλλη κοινωνία όπου ο λαός θα κρατάει τις τύχες στα χέρια του” τόνισε χαρακτηριστικά.
Ταυτόχρονα, τόνισε πως τα ψηφοδέλτια του ΚΚΕ είναι ανοιχτά στην εργατική τάξη, στις δυνάμεις που μάχονται με συνέπεια, στους ανθρώπους του μόχθου και κλειστά «στους επιχειρηματίες, στις πολιτικές του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ, όλους αυτούς που σπέρνουν ηττοπάθεια και μοιρολατρία στο κίνημα που συμπορεύονται με το ΠΑΣΟΚ, όπως ο ΣΥΡΙΖΑ και άλλες υποτιθέμενες “αριστερές” δυνάμεις, όπως το ΝΑΡ στο εργατικό κίνημα, που με διάφορα ευκαιριακά συντονιστικά με ημερομηνία λήξης, εξιλεώνουν το ΠΑΣΟΚ, γίνονται ουρά σε κάθε ελιγμό του, αναζητώντας και σπέρνοντας αυταπάτες ότι υπάρχει τάχα “καλό ΠΑΣΟΚ” .
Οι επικεφαλής του ΚΚΕ για την αντιπεριφέρεια και τους δήμους του νομού είναι:
http://www.epiruschannel.gr/node/2055

Από το Blogger.