google.com, pub-7396276466444978, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Δύο γκάλοπ διενεργήθηκαν στη Θεσπρωτία για τη ΝΔ. Ποιοί περιλαμβάνονται στις λίστες! - epiruschannel.gr

Δύο γκάλοπ διενεργήθηκαν στη Θεσπρωτία για τη ΝΔ. Ποιοί περιλαμβάνονται στις λίστες!

Δύο δημοσκοπήσεις διενεργήθηκαν, σύμφωνα με πληροφορίες, την προηγούμενη εβδομάδα για λογαριασμό της ΝΔ ή στελεχών της στο νομό Θεσπρωτίας, ενώ την ερχόμενη εβδομάδα πιθανότατα θα "τρέξει" γκάλοπ του ΠΑΣΟΚ στο νομό.
Και στις δύο οι πολίτες δέχθηκαν ερωτήσεις για πιθανές υποψηφιότητες και από τα δύο μεγάλα κόμματα (ΝΔ, ΠΑΣΟΚ). Μάλιστα κάποιοι από τους ερωτηθέντες θεώρησαν ότι πρόκειται για γκάλοπ του ΠΑΣΟΚ.
Η πρώτη δημοσκόπηση, που διενεργήθηκε στο διευρυμένο Δήμο Ηγουμενίτσας, σύμφωνα με πληροφορίες, έγινε από την εταιρεία Public Issue για λογαριασμό του κόμματος της ΝΔ και με δεδομένες τόσο τις ερωτήσεις όσο και τα πρόσωπα που περιλαμβάνονταν, στόχος δεν ήταν μόνο να βγάλουν συμπεράσματα για το ποιος θα ηγηθεί του κόμματος στο μητροπολιτικό δήμο, αλλά και να μετρήσουν δυνάμεις ως κόμμα στην περιοχή, να εκτιμήσουν στη συνέχεια κατά πόσο η ψήφος ανταποκρίνεται στην πράξη και βεβαίως να εκτιμηθούν τα ποιοτικά χαρακτηριστικά.
Oι πολίτες κλήθηκαν να δηλώσουν προτίμηση μεταξύ τριών στελεχών της ΝΔ και τεσσάρων του ΠΑΣΟΚ. Συγκεκριμένα οι ερωτήσεις αφορούσαν τους: Βασίλη...
Αναλυτικά
www.epiruschannel.gr
Από το Blogger.