google.com, pub-7396276466444978, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Πανηπειρωτικό Συλλαλητήριο από τους κτηνοτρόφους στα Γιάννενα. Συνάντηση με τον διοικητή της ΑΤΕ στην Αθήνα - epiruschannel.gr

Πανηπειρωτικό Συλλαλητήριο από τους κτηνοτρόφους στα Γιάννενα. Συνάντηση με τον διοικητή της ΑΤΕ στην Αθήνα

Με σύνθημα «Όχι στην πώληση της Δωδώνης» οι κτηνοτρόφοι πραγματοποιούν, αύριο Πέμπτη, Πανηπειρωτικό Συλλαλητήριο για να εκφράσουν την αντίδρασή τους στα σχέδια της Αγροτικής Τράζεζας, όπως αυτά διατυπώθηκαν από το διοικητή της Θεόδωρο Πανταλάκη στη σύσκεψη που είχε με το Σύνδεσμο Κτηνοτρόφων Ελλάδας την προηγούμενη εβδομάδα.
Επιπλέον οι κτηνοτρόφοι θα στείλουν μήνυμα κατά της ιδιωτικοποίησης της γαλακτοβιομηχανίας και στην κυβέρνηση. Στις 11 το πρωί θα συγκεντρωθούν στη Δωδώνη και από εκεί θα κατευθυνθούν στην Περιφέρεια Ηπείρου, όπου θα φτάσουν επίσης και οι πορείες των υπόλοιπων εργαζομένων της Ηπείρου, ως δείγμα συμπαράστασης στοαίτημα των κτηνοτρόφων.
Την ίδια ώρα στην Αθήνα, οι πρόεδροι των Ενώσεων Αγροτικών Συνεταιρισμών Ιωαννίνων , Πρέβεζας και Θεσπρωτίας, που είναι μέτοχοι στη ΔΩΔΩΝΗ με ποσοστό 32% θα ζητούν διευκρινήσεις για τις προθέσεις της ΑΤΕ από τον διοικητή της κ.Θεόδωρο Πανταλάκη, σε συνάντηση στο γραφείο του.
www.epiruschannel.gr
Από το Blogger.