google.com, pub-7396276466444978, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Ο Κ. Παπαϊωάννου υποψήφιος δήμαρχος Αρτας και ο Β. Ζιώβας υπ. αντιπεριφερειάρχης για το ΚΚΕ - epiruschannel.gr

Ο Κ. Παπαϊωάννου υποψήφιος δήμαρχος Αρτας και ο Β. Ζιώβας υπ. αντιπεριφερειάρχης για το ΚΚΕ

Υποψήφιος δήμαρχος με το ΚΚΕ στο  Δήμο της Άρτας είναι το μέλος του γραφείου της Νομαρχιακής Επιτροπής  Άρτας του ΚΚΕ, πρόεδρος του ΕΚΑ και επικεφαλής της γραμματείας του ΠΑΜΕ Κώστας Παπαϊωάννου, ενώ υποψήφιος αντιπεριφερειάρχης Άρτας ορίστηκε ο Βασίλης Ζιώβας, μέλος του Δ.Σ. του συλλόγου εργαζομένων στους ΟΤΑ Άρτας.
Τους υποψήφιους της «Λαϊκής Συσπείρωσης» παρουσίασε χθες σε εκδήλωση στην Αρτα η Νομαρχιακή επιτροπή του κόμματος. Παρόν στην εκδήλωση και ο υποψήφιος περιφερειάρχης Ηπείρου ο Κώστας Κωτσαντής.
«Για μας η λαϊκή απάντηση στον τυφώνα, που σαρώνει δικαιώματα και κατακτήσεις, δεν είναι απλά μια εκλογική στάση. Είναι κυρίως ζήτημα αγώνα. Αγώνα από το χτες στο σήμερα, από το σήμερα στο αύριο. Αυτό ακριβώς σηματοδοτούν τα ψηφοδέλτια της «Λαϊκής Συσπείρωσης». Γιατί οι επικεφαλής και οι υποψήφιοι των ψηφοδελτίων μας εκφράζουν τη διαφορετική προσέγγιση για την πολιτική που εκπέμπει ανιδιοτέλεια και στράτευση. Εκφράζουν τη συλλογικότητα της παράταξης" τόνισε, ανακοινώνοντας τους υποψήφιους,  ο γραμματέας της Ν.Ε. Άρτας του ΚΚΕ Δημήτρης Γιαννούλης.
Να βγάλουν "κόκκινη κάρτα" στην κυβέρνηση, "για το παρελθόν, το παρόν και το μέλλον που σας ετοιμάζουν", στηρίζοντας μαζικά το ψηφοδέλτιο της "Λαϊκής Συσπείρωσης κάλεσε τους δημότες Αρτας ο υποψήφιος δήμαρχος Κώστας Παπαϊωάννου.
Στο ίδιο πνεύμα, ο υποψήφιος αντιπεριφερειάρχης για το νομό Βασίλης Ζιώβας τόνισε ότι "οι εργαζόμενοι έχουν την ευκαιρία να μετατρέψουν την συγκεκριμένη εκλογική μάχη του Νοέμβρη του 2010 σε εφαλτήριο αντεπίθεσης. Να τιμωρήσουν το ΠΑΣΟΚ-ΛΑΟΣ που ψήφισαν το μνημόνιο αλλά και τη ΝΔ που το στηρίζει και να εκφράσουν την αντίθεσή τους στα βάρβαρα μέτρα «εξόδου από την κρίση»".
Στην πολιτική του ΚΚΕ στις τοπικές εκλογές αναφέρθηκε ο Κώστας Κωτσαντής, υποψήφιος περιφερειάρχης Ηπείρου, τονίζοντας ότι στα ψηφοδέλτια του ΚΚΕ έχουν θέση "ριζοσπαστικές λαϊκές δυνάμεις", που ήδη έχουν προσφέρει στις γραμμές του κινήματος και στις πολιτικές αναμετρήσεις.
«Δε θα κρυφτούμε πίσω από ψεύτικα ψηφοδέλτια της λεγόμενης τοπικής κοινωνίας, πίσω από δήθεν ανεξάρτητους και ακομμάτιστους υποψηφίους που την άλλη μέρα από την εκλογή τους θα αθετήσουν τις υποσχέσεις τους, θα σταθούν απέναντι στις λαϊκές ανάγκες και αγωνίες. Βασικό μας σύνθημα κάτω το μνημόνιο, να το δυσκολέψουμε με την κλαδική και τοπική μας δράση, και μέσα από το εκλογικό αποτέλεσμα» τόνισε χαρακτηριστικά ο κ. Κωτσαντής.
www.epiruschannel.gr
Από το Blogger.