google.com, pub-7396276466444978, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Γκαλοπ στην Ηγουμενίτσα, κάλπη στο Σούλι και πολιτική αξιολόγηση στο δήμο Φιλιατών - epiruschannel.gr

Γκαλοπ στην Ηγουμενίτσα, κάλπη στο Σούλι και πολιτική αξιολόγηση στο δήμο Φιλιατών

Την έγκριση της Επιτροπής Αξιολόγησης Υποψηφιοτήτων επί των προτάσεων της, αναμένει εντός των επόμενων ημερών, η Νομαρχιακή Επιτροπή ΠΑΣΟΚ Θεσπρωτίας προκειμένου να προχωρήσει περαιτέρω τις διαδικασίες επιλογής των επικεφαλής.
Οι διαβουλεύσεις με τους υποψηφίους  ολοκληρώθηκαν και για κάθε έναν από τους τρεις δήμους ο τρόπος επιλογής, που προτείνεται, είναι διαφορετικός.
Η δημοσκόπηση επελέγη ως διαδικασία για το Δήμο Ηγουμενίτσας με τους 11 αυτοπροταθέντες και αυτοπροταθέντες να μειώνονται μόλις σε εννέα.
Τώρα πως θα γίνει γκάλοπ για 9 πρόσωπα και πόσο έγκυρα αποτελέσματα μπορεί αυτό να δώσει, είναι άλλο θέμα.
Από τη διαδικασία αποχώρησαν ο Απόστολος Οικονομίδης για να διευκολύνει στο πλαίσιο της μείωσης των υποψηφίων και ο Σπύρος Λώλος, ο οποίος διαφώνησε με τον τρόπο ανάδειξης του επικεφαλής, ζητώντας προκριματικές με κάλπη.
Στη λίστα της εταιρείας δημοσκόπησης, εάν δεν αποχωρήσει κάποιος μέχρι την τελευταία στιγμή δήλωσαν πως θέλουν να συμπεριληφθούν οι: Βενέτης Ιωάννης, Γιαννούλης Γιώργος, Κάτσιου Νίκη, Κάτσινος Γιώργος, Κολιούσης Γιώργος, Παππάς Θωμάς, Σιντόρης Γιώργος, Τζανής Ιωάννης, Τσόγκας Χρήστος.
Για το Δήμο Σουλίου, προκρίνεται η ανάδειξη των υποψηφίων μέσω της κάλπης.
Από την αξιολόγηση αποχώρησαν οι ετεροπροτεινόμενοι Καραγιάννης Ηλίας και  Σπυρόπουλος Νίκος.
Ετσι, ο αριθμός των υποψηφίων για επικεφαλής από 7 μειώνεται στους 5. Αν η διαδικασία, τελικώς εγκριθεί από την Ιπποκράτους την ψήφο στις προκριματικές εκλογές θα διεκδικήσουν οι: Γκορέλης Γιώργος, Μάρκου Ηλίας, Μητσιώνης Ερρίκος, Μπραϊμη-Μπότση Σταυρούλα και Πέτσιος Πέτρος.
Η διαδικασία της πολιτικής αξιολόγησης επελέγη για το δήμο Φιλιατών.
Σε αυτήν θα μετέχουν οι τρεις αυτοπροταθέντες  Μπότος Σπυρίδων, Παππάς Μηνάς, και Σωτηρίου Παναγιώτης, μετά την αποχώρηση του Πέτρου Παππά.
Υπενθυμίζεται ότι ο Γραμματέας της Νομαρχιακής Επιτροπής Σπύρος Πανταζής, ο οποίος ετεροπροτάθηκε  ξεκαθάρισε εγκαίρως ότι δεν θα είναι υποψήφιος.
Σ.Α.
www.epiuschannel.gr

Από το Blogger.