google.com, pub-7396276466444978, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Τους επικεφαλής στους δήμους του Ν. Ιωαννίνων και την αντιπεριφέρεια ανακοινώνει την Τετάρτη το ΚΚΕ - epiruschannel.gr

Τους επικεφαλής στους δήμους του Ν. Ιωαννίνων και την αντιπεριφέρεια ανακοινώνει την Τετάρτη το ΚΚΕ

Τους επικεφαλής που θα στηρίξει το κόμμα στους δήμους του νομού και στην Αντιπεριφέρεια θα παρουσιάσει την ερχόμενη Τετάρτη 21 Ιουλίου στις 7.30 το απόγευμα στο Εργατικό Κέντρο Ιωαννίνων η Νομαρχιακή Επιτροπή του ΚΚΕ.
Η Ν.Ε. καλεί τους εργαζόμενους να ψηφίσουν το ΚΚΕ, ανεξάρτητα αν υπάρχουν διαφορετικές απόψεις σε ορισμένα θέματα, ώστε, όπως επισημαίνει «να δυναμώσει και να δώσει δύναμη στο λαϊκό κίνημα ,αποτελεσματικότητα και νόημα στον αγώνα».
Η  εκλογή κομμουνιστών και συνεργαζόμενων μαζί τους στα όργανα της τοπικής διοίκησης, σύμφωνα με την ανακοίνωση έχει ένα σκοπό «Να εκφραστεί η αγανάκτηση, η διαμαρτυρία και η καταδίκη της κυρίαρχης πολιτικής και των εκφραστών της στην τοπική διοίκηση. Να υπάρχει μέσα στα όργανα αυτά η φωνή του λαού, που θα αποκαλύπτει, θα δυσκολεύει, θα ενημερώνει και θα στηρίζει τα λαικά συμφέροντα. Οι εκλεγμένοι κομμουνιστές θα είναι το μάτι και το αυτί του λαού σε όλους τους Δήμους και τις Περιφέρειες».
Η ανακοίνωση της ΝΕ Ιωαννίνων του ΚΚΕ στο
www.epiruschannel.gr


Από το Blogger.