google.com, pub-7396276466444978, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Ο Μ. Κλάπας και τα μέλη της "Νέα Εποχή για την Πρέβεζα" διεκδικούν εκ νέου το Δήμο - epiruschannel.gr

Ο Μ. Κλάπας και τα μέλη της "Νέα Εποχή για την Πρέβεζα" διεκδικούν εκ νέου το Δήμο

Την απόφασή τους να διεκδικήσουν εκ νέου το Δήμο Πρέβεζας στιςαυτοδιοικητικές εκλογές του Νοεμβρίου εξέφρασαν με ανοιχτή τους επιστολή ο σημερινός δήμαρχος Μιλτιάδης Κλάπας, πρόσωπα που ανήκουν ή πρόσκεινται στα δύο κόμματα, που στηρίζουν την σημερινή Δημοτική Αρχή, καθώς και πρόσωπα εκτός αυτών των κομμάτων.
Όπως τονίζεται στην επιστολή, οι Δημοτικοί Σύμβουλοι και οι Πρόεδροι των Δημοτικών Διαμερισμάτων της αυτοδιοικητικής κίνησης «Νέα Εποχή για την Πρέβεζα» στο πλαίσιο των διεργασιών που γίνονται στο ΠΑΣΟΚ και το ΣΥΡΙΖΑ δηλώνουν παρών στις επερχόμενες εκλογές, αξιολογώντας ως θετικό το έργο που επιτελέστηκε στο Δήμο και ζητούν να κριθούν με βάση αυτό.
Η Αυτοδιοικητική κίνηση της Πρέβεζας με επικεφαλής των Μιλτιάδη Κλάπα, δηλώνει ότι σέβεται τις θεσμοθετημένες διαδικασίες των κομμάτων, θεωρεί ωστόσο ότι «ο διάλογος θα πρέπει να αναδείξει τις πραγματικές ανάγκες της κοινωνίας και των πολιτών προσπερνώντας ψευτοδιλλήματα και στείρες αντιπαραθέσεις».
Η Επιστολή έχει ως εξής:
www.epiruschannel.gr
Από το Blogger.