google.com, pub-7396276466444978, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Ξεκινά την Παρασκευή, 30 Ιουλίου το Tzoumerka Art Festival. - epiruschannel.gr

Ξεκινά την Παρασκευή, 30 Ιουλίου το Tzoumerka Art Festival.

Ξεκινά την Παρασκευή το Tzoumerka Art Festival


Ξεκινά την Παρασκευή, 30 Ιουλίου το Tzoumerka Art Festival.Την πρώτη μέρα θα προβληθούν στην πλατεία του χωριού Άγναντα, βραβευμένες ταινίες του 32ου Φεστιβάλ Ταινιών Μικρού Μήκους Δράμας.

Το διήμερο 31 Ιουλίου και 1 Αυγούστου θα πραγματοποιηθούν στο Δασικό Χωριό συναυλίες με επτά συγκροτήματα σε alternative rock, Indie και experimental συναυλίες (Plastiq, Happy Dog Project, Fuzzy Nerds, Στάθη Δράκο, Endless History, Vincent & Venedict, Erinyes).

Τις επόμενες ημέρες θα γίνουν συζητήσεις με τους καθηγητές του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων κ. Σπύρο Ευαγγέλου και Άντζυ Παλαιολόγου, προβολές ταινιών αλλά και παράλληλες δραστηριότητες, όπως rafting στον Άραχθο, πεζοπορία, αναρρίχηση, επίσκεψη σε μουσείο, κ.ά.

Παράλληλα οι επισκέπτες θα μπορέσουν να παρακολουθήσουν δύο εκθέσεις φωτογραφιών. Η μια με φωτογραφίες φύσης και ορειβασίας του Ορειβατικού Συλλόγου Άρτας, και η άλλη με τις φωτογραφίες φράκταλ που πήραν μέρος στον σχετικό διαγωνισμό.

Το φεστιβάλ ολοκληρώνεται στις 4 Αυγούστου.
Από το Blogger.