google.com, pub-7396276466444978, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Η ανακοίνωση της αστυνομίας για τα 300 κιλά χασίς στο Ράγιο Θεσπρωτίας που μετέφερε 38χρονος έλληνας με φορτηγό ψυγείο - epiruschannel.gr

Η ανακοίνωση της αστυνομίας για τα 300 κιλά χασίς στο Ράγιο Θεσπρωτίας που μετέφερε 38χρονος έλληνας με φορτηγό ψυγείο



Αστυνομικοί του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Ηγουμενίτσας  πραγματοποιώντας αιφνιδιαστική επιχείρηση,  προχώρησαν χθες το μεσημέρι στο  Ράγιο Θεσπρωτίας, στη σύλληψη ενός ημεδαπού έμπορου ναρκωτικών και στην  κατάσχεση μεγάλης ποσότητας καννάβης.
Πρόκειται για έναν 38χρονο Έλληνα, ο οποίος μετέφερε σε ειδικά διαμορφωμένη κρύπτη φορτηγού ψυγείου, πάνω από (300) κιλά κάνναβης.
Συγκεκριμένα, χθες το μεσημέρι στο Ράγιο Θεσπρωτίας, οι αστυνομικοί προέβησαν σε έρευνα Ι.Χ.Φορτηγού οχήματος ψυγείου, που οδηγούσε ένας 38χρονος ημεδαπός.
Από την έρευνα βρέθηκαν και κατασχέθηκαν, στο χώρο φόρτωσης του οχήματος, (251) δέματα που περιείχαν κάνναβη, συνολικού βάρους (302.050)  γραμμαρίων, τα οποία ο διακινητής εισήγαγε από γειτονική χώρα και σκόπευε να τα διοχετεύσει στην ελληνική επικράτεια.
Όπως διαπιστώθηκε οι ποσότητες ακατέργαστης κάνναβης που κατασχέθηκαν, ήταν τοποθετημένες σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο του θαλάμου-ψυγείου, με αποτέλεσμα το κυρίως μέρος αυτού να είναι κενό ώστε να μπορεί να φορτωθεί και με νόμιμο εμπόρευμα.
Κατά την εξέλιξη των ερευνών, προέκυψε επίσης ότι το προαναφερόμενο όχημα έφερε αριθμό πλαισίου κινητήρα, ο οποίος δεν αντιστοιχούσε στην άδεια κυκλοφορίας. 
Ανωτέρω ποσότητα ναρκωτικών ουσιών, το φορτηγό ψυγείο και ένα κινητό τηλέφωνο κατασχέθηκαν.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσπρωτίας, ενώ η προανάκριση  βρίσκεται σε εξέλιξη από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Ηγουμενίτσας, για την πλήρη διερεύνηση της υπόθεσης και τον εντοπισμό τυχόν άλλων εμπλεκόμενων ατόμων.
Από το Blogger.