google.com, pub-7396276466444978, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Στο πένθος η Ηγουμενίτσα σήμερα η κηδεία του 16χρονου μαθητή, στην εντατική ο 18χρονος, διερευνώνται τα αίτια του τραγικού δυστυχήματος - epiruschannel.gr

Στο πένθος η Ηγουμενίτσα σήμερα η κηδεία του 16χρονου μαθητή, στην εντατική ο 18χρονος, διερευνώνται τα αίτια του τραγικού δυστυχήματος

Στην τελευταία του κατοικία οδηγείται σήμερα το απόγευμα στην Ηγουμενίτσα ο 16χρονος μαθητής που βρήκε τραγικό θάνατο λίγο μετά τα μεσάνυχτα της Κυριακής στη σήραγγα Μεσοβουνίου της εγνατίας στο ρεύμα προς Ηγουμενίτσα.
ο 16χρονος ήταν συνεπιβάτης σε μηχανή μεγάλου κυβισμού που οδηγούσε 18χρονος φίλος του ο οποίος τραυματίστηκε σοβαρά και νοσηλεύεται στη μονάδα εντατικής θεραπείας του Πανεπιστημιακού Νοσκομείου Ιωαννίνων.
Οι δύο φίλοι επέστρεφαν από τα Γιάννενα στην Ηγουμενίτσα και για λόγους που ακόμη δεν έχουν διευκρινιστεί ο 18χρονος οδηγός έχασε τον έλεγχο της μηχανής μέσα στο τούνελ με αποτέλεσμα να αντραπεί και να βρει το θάνατο ο 16χρονος που είναι γιος αστυνομικού.
Στην μικρή πόλη της Ηγουμενίτσας συγκλονίστηκαν όλοι από το τραγικό τέλος του μικρού μαθητή.
Η τροχαία διερευνά τα αίτια που πιθανότατα να οφείλονται στις άσχημες καιρικές συνθήκες αλλά και την ταχύτητα που είχε αναπτύξει ο οδηγός.  
Από το Blogger.