google.com, pub-7396276466444978, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Οι οπαδοί χόρτασαν γκολ, οι ομάδες (ΠΑΣ Γιάννινα και Ξάνθη) έμειναν στο 2-2 - epiruschannel.gr

Οι οπαδοί χόρτασαν γκολ, οι ομάδες (ΠΑΣ Γιάννινα και Ξάνθη) έμειναν στο 2-2

Θα μπορούσε ο ΠΑΣ να ήταν ο τελικός νικητής στην σημερινή αναμέτρηση με την Ξάνθη, αλλά αρκέστηκε στο 2-2/ Παρ' όλα αυτά σε μια εντυπωσιακή αναμέτρηση στους "Ζωσιμάδες", ο ΠΑΣ Γιάννινα και η Ξάνθη αναδείχθηκε ισόπαλοι 2-2 για την 3η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας. Δύο φορές προηγήθηκαν οι φιλοξενούμενοι με τον Καρίμ Σολτάνι (26΄, 75΄), όμως σε αμφότερες οι γηπεδούχοι απάντησαν με τον Ιλιτς (71΄) και τον Τσάβες (77΄), ενώ έχασαν τη μεγάλη ευκαιρία για ολική ανατροπή όταν ο Κυριακίδης απέκρουσε το πέναλτι του Τσουκαλά στο 79΄.

Στο 26ο λεπτό, στην πρώτη επικίνδυνη στιγμή που δημιουργήθηκε στο ματς, η άμυνα των γηπεδούχων αδράνησε και ο Σολτάνι από κοντά έγραψε το 0-1. Η εξέλιξη αυτή ανάγκασε τους γηπεδούχους να βγουν μπροστά για να κυνηγήσουν την ισοφάριση και έχασαν μεγάλες ευκαιρίες με τον Κοροβέση στο 26΄ και τον Ιλιτς στο 52΄. Και ξαφνικά, μετά το 70΄ το ματς πήρε... φωτιά! Στο 71΄ ο Ιλιτς με εξαιρετική προσπάθεια μέσα στην περιοχή ισοφάρισε, αλλά μόλις τέσσερα λεπτά αργότερα (75΄) ο Σολτάνι μετά από κόρνερ βρέθηκε ακάλυπτος -ακόμα μία αμυντική αδράνεια του ΠΑΣ- και έδωσε ξανά το προβάδισμα στους Ακρίτες. Ομως, η ομάδα του Γιάννη Πετράκη απάντησε άμεσα. Στο 77΄ ο Τσάβες βρέθηκε μόνος του απέναντι στον Κυριακίδη και πλάσαρε ιδανικά για την ισοφάριση 2-2 και στο 79΄ ο ΠΑΣ κέρδισε πέναλτι σε ανατροπή του Κοροβέση από τον Γούτα. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Τσουκαλάς που είχε μπει ως αλλαγή στο ημίχρονο, όμως ο Κυριακίδης έπεσε στη σωστή γωνία και απέκρουσε.

Διαιτητής: Λαμπρόπουλος (Ηλείας)
Κίτρινες: Λίλα, Μιχαήλ - Λουσέρο, Σολτάνι, Ομπόντο
Κόκκινη: Ομπόντο (90+1΄ Δεύτερη κίτρινη)
Οι συνθέσεις:
ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (Γιάννης Πετράκης): Βελλίδης, Ντάσιος (46΄ Τσουκαλάς), Ακόστα, Μιχαήλ (63΄ Μανιάς), Τζημόπουλος, Γιάκος, Κοροβέσης, Ίλιτς, Στρούνα (19΄ λ.τρ. Μπέριος), Τσάβες, Λίλα.
ΞΑΝΘΗ (Σάκης Τσιώλης): Κυριακίδης, Μπέρτος, Γουάλας (46΄ Ρενάν), Σολτάνι, Λουσέρο, Ομπόντο, Φλίσκας, Κομεσίδης (81΄ Μπαξεβανίδης), Καπετάνος (68΄ Γούτας), Λισγάρας, Καρυπίδης.
Από το Blogger.