google.com, pub-7396276466444978, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Κρίσιμη είναι η κατάσταση του 47χρονου φίλαθλου του Εθνικού - epiruschannel.gr

Κρίσιμη είναι η κατάσταση του 47χρονου φίλαθλου του Εθνικού

"Τον κρατάμε στη ζωή απο μια τρίχα...Αύριο θα μεταφερθει στην Αθήνα, για επείγουσα επέμβαση σε στρατιωτικό νοσοκομείο...". Αυτό δήλωσαν πριν λίγο γιατροί του νοσοκομείου στο Ηράκλειο, όπου νοσηλεύεται στη ΜΕΘ φίλαθλος της ομάδας του Εθνικού που τραυματίστηκε πολύ σοβαρά απο φιλάθλους της ομάδας του Ηροδότου, μόνο και μόνο γιατί κρατούσε μια σημαία της ομάδας του.
Κρίσιμη είναι η κατάσταση του 47χρονου φίλαθλου του Εθνικού που νοσηλεύεται στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο του Ηρακλείου. Όπως γνωστοποίησε η πλευρά του Εθνικού, πρόκειται για τον Κωνσταντίνο Κατσούλη κάτοικο Πειραιά, ο οποίος κρατιέται στην ζωή με τεχνητά μέσα. Αξίζει να σημειωθεί ότι στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο νοσηλεύεται και ένας ακόμη φίλαθλος του Εθνικού, χωρίς να κινδυνεύει η ζωή του. Πρόκειται για τον 37χρονο Κωνσταντίνο Λόλη, ο οποίος έχει τραυματισθεί στο κεφάλι, και μάλιστα έχει υποστεί κάταγμα ζυγωματικού.
Τα σοβαρά επεισόδια που διαδραματίστηκαν στις κερκίδες του γηπέδου της Αλικαρνασσού στη διάρκεια του αγώνα Ηρόδοτου - Εθνικού στιγμάτισαν την σημερινή πρεμιέρα του πρωταθλήματος, με τον φίλαθλο του Εθνικού Πειραιώς να νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση στο Βενιζέλειο νοσοκομείο.
Η κατάσταση ξέφυγε και μάλιστα η αναμέτρηση διεκόπη για 20 λεπτά στο 75’, λόγω επεισοδίων τα οποία ξεκίνησαν από την πλευρά των οπαδών των γηπεδούχων, που επιτέθηκαν στους φιλοξενούμενους.
Στο σημείο αυτό ο Εθνικός σημείωσε γκολ που ακυρώθηκε ως οφ-σάιντ για να έχουμε θύελλα διαμαρτυριών από πλευράς γηπεδούχων, και να ακολουθήσει η γενικευμένη σύρραξη στην εξέδρα.
Οι άνθρωποι του Εθνικού ζήτησαν την οριστική διακοπή του αγώνα, καθώς οπαδός της ομάδας του χρειάστηκε να διακομισθεί στο νοσοκομείο σε κρίσιμη κατάσταση. Ο άτυχος έχει υποστεί κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις και έχει εσωτερική αιμορραγία.Η αστυνομία ερευνά το περιστατικό και έχει ήδη προβεί σε 3 συλλήψεις,μεταξύ των συλλληφθέντων και ένας 27χρονος.
Η ΕΠΟ
Με αφορμή τον βαρύτατο τραυματισμό 46χρονου οπαδού ύστερα από επεισόδια στον αγώνα Ηρόδοτος-Εθνικός, η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία εξέδωσε την ακόλουθη ανακοίνωση: 
«Αλίμονο! Η τυφλή βία έκανε δυστυχώς μετά από πολύ καιρό την εμφάνιση της σε ποδοσφαιρικό γήπεδο με αποτέλεσμα τον βαρύτατο τραυματισμό ενός ανθρώπου 46 ετών, που χαροπαλεύει στο νοσοκομείου του Ηρακλείου. Ο άτυχος οπαδός του Εθνικού που πήγε στο γήπεδο της Νέας Αλικαρνασσού για να παρακολουθήσει τον αγώνα της ομάδας του με τον Ηρόδοτο, βρίσκεται στην ΜΕΘ μετά από βάναυση επίθεση και χτυπήματα που δέχθηκε από αλήτες οι οποίοι του επιτέθηκαν λίγο πριν από τη λήξη του αγώνα.
Η ΕΠΟ εκφράζει τη θλίψη και τον αποτροπιασμό της για τον τραυματισμό ενός νέου ανθρώπου σ’ ένα ποδοσφαιρικό γήπεδο με αυτόν τον τρόπο και φυσικά ο πρόεδρος Γιώργος Σαρρής και το διοικητικό συμβούλιο συμπαρίστανται στους οικείους του και στην οικογένεια του Εθνικού.
Πρέπει όλοι να είναι απολύτως βέβαιοι ότι ο πέλεκυς της αθλητικής δικαιοσύνης θα πέσει βαρύς και αμείλικτος. Ο τραυματισμός του άτυχου ανθρώπου που απλά πήγε στο γήπεδο για να ζήσει τη χαρά του ποδοσφαίρου και δεν ξέρουμε αν θα επιστρέψει ποτέ σπίτι του, είναι κάτι που δεν μπορεί να περάσει χωρίς σκληρή και βαρύτατη τιμωρία. Το ποδόσφαιρο είναι ζωή κι όχι θάνατος. Και η ΕΠΟ θα το προστατεύσει με κάθε τρόπο».

Από το Blogger.