google.com, pub-7396276466444978, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Ελένη Βασιλείου υποψήφια Δ.Σ Ιωαννίνων με την παράταξη του Θ. Μπέγκα, δικαίωση για τους πολύχρονους αγώνες στη Δροσιά -Πεντέλη - epiruschannel.gr

Ελένη Βασιλείου υποψήφια Δ.Σ Ιωαννίνων με την παράταξη του Θ. Μπέγκα, δικαίωση για τους πολύχρονους αγώνες στη Δροσιά -Πεντέλη

Έγινε γνωστή μέσα από τους καθημερινούς σκληρούς αγώνες της για να πετύχει όσα σήμερα κατάφερε και έχει κάθε δικαίωμα να χαίρεται μαζί με όλους τους κατοίκους της περιοχής Δροσιάς - Πεντέλης Ιωαννίνων.
Να πως μπορεί ακόμη και ένας πολιτιστικός σύλλογος να ξεφύγει από τα στενά πλαίσια που δραστηριοποιείται για να διεκδικήσει και να επιλύσει μεγάλα και χρόνια ζητήματα.
Το χωροταξικό, η ένταξη της περιοχής μετά από πολλά χρόνια στο σχέδιο πόλης, η ίδρυση της λαϊκής αγοράς, η οριστική και ραγδαία αλλαγή του συγκοινωνιακού χάρτη των Ιωαννίνων με τη δρομολόγηση σε Δροσιά και Πεντέλη του mini bus και άλλα.
είναι μερικά από όσα έλυσε η Ελένη Βασοιλείου μέσα πό πολύ τρέξιμο και μεγάλο αγώνα Γι΄αυτό όπως λέει και η ίδια το πιστέυω της είναι η συνεργασία.
Επαγγελματικά είναι νηπιαγωγός και συμμετέχει για πρώτη φορά στην πολιτική.
Με το συνδυασμό του Θωμά Μπέγκα κατέρχεται στην τοπική αυτοδιοίκηση με ένα στόχο που δεν είναι άλλος από την προσφορά στον τόπο και τους ανθρώπους του.




Από το Blogger.