google.com, pub-7396276466444978, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Κων/νος Χολέβας με πείσμα για την πόλη που ονειρευόμαστε μέσα από ξεκάθαρες σχέσεις με τους Γιαννιώτες - epiruschannel.gr

Κων/νος Χολέβας με πείσμα για την πόλη που ονειρευόμαστε μέσα από ξεκάθαρες σχέσεις με τους Γιαννιώτες

Ανήσυχος, δραστήριος, με διατυπωμένη την αγωνία του για το αύριο έχοντας όμως πάντα μια νοσταλγική συναισθηματική σχέση με το παραλθόν από το οποίο μπορούμε να πάρουμε για να χτίσουμε το παρόν και το μέλλον ο Κώστας Χολέβας, γνωστός στον επαγγλεματικό του χώρο είναι πολιτικός μηχανικός όπως επίσης και στην τοπική κοινωνία, αποφάσισε να ...εκτεθεί.
Κατέρχεται ως υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος στα Γιάννενα με την παράταξη του Λάζαρου Νάτση Άνθρωπος ήπιων τόνων δεν είναι κομματικός, τον ενδιαφέρει η πόλη και οι συμπολίτες του, η συμμετοχή στα κοινά όχι η αδιαφορία και ο ωχαδερφισμός.
Διακρίνεται για το πείσμα του και τον σταθερό προσανατολισμό του σε αξίες που έχουν βάση στο παρελθόν και κοιτάνε στο μέλλον.
Θα είναι υπερήφανος εαν κατορθώσει να βάλει ένα λιθαράκι στο οικοδόμημα των σχέσεων του Δήμου με τον πολίτη, αλλά κυρίως της δικής του σχέσης με την πόλη που γεννήθηκε, μεγάλωσε και ζει και φυσικά απευθύνεται στους συμπολίτες του με καθαρή άποψη ζητώντας και μια ξεκάθαρη σχέση μαζί τους.
Στις εκλογές της Κυριακής ας ψηφίσουμε νέους ανθρώπους που κάτι καινούριο πρεσβεύουν.
 


Από το Blogger.