google.com, pub-7396276466444978, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Ο Ιερώνυμος δεν έπεισε για το θέμα του τοποτηρητή και έδωσε τα χαρακτηριστικά του νέου μητροπολίτη Ιωαννίνων - epiruschannel.gr

Ο Ιερώνυμος δεν έπεισε για το θέμα του τοποτηρητή και έδωσε τα χαρακτηριστικά του νέου μητροπολίτη Ιωαννίνων

Σε αποκλειστική του συνέντευξη στο ΄Στέφανο Ντόβα και το ITV ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος απάντησε στο ερώτημα γιατί τοποτηρητής ο ίδιος της μητρόπολης Ιωαννίνων.
Η απάντησή του δεν πείθει όμως για τις προθέσεις είπε ότι η Ιερά Σύνοδος του το ανέθεσε και επειδή είναι ιστορική μητρόπολη και τα ζητήματα τα σοβαρά που αφορούν την μητρόπολη λύνονται στο κέντρο, γι' αυτό και ανέλαβε τοποτηρητής.
Δεν ρωτήθηκε όμως γιατί καταστρατηγήθηκε ο Καταστατικός Χάάρτης της εκκλησία που ορίζει ως τοποτηρητή μητροπολίτη όμορης μητρόπολης.
Επίσης είπε πως σύντομα θα γίνει η εκλογή του νέου μητροπολίτη Ιωαννίνων τον οποίο θα προτείνει στη Σύνοδο και τόνισε μακάρι να μην κάνουμε λάθος.
Τέλος έδωσε ορισμένα από τα χαρακτηριστικά όπως είπε του νέου μητροπολίτη να αγαπάει τον κόσμο, τους ανθρώπους και την πατρίδα, να είναι αφιλάργυος, παπάς και ποιμαντικός.
  
Από το Blogger.