google.com, pub-7396276466444978, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Επτά πρωταθλητές του Ν.Ο.Ι. σε διεθνή ρεγκάτα στην Ιταλία, η πρώτη φετινή αγωνιστική τους εμφάνιση εκτός συνόρων - epiruschannel.gr

Επτά πρωταθλητές του Ν.Ο.Ι. σε διεθνή ρεγκάτα στην Ιταλία, η πρώτη φετινή αγωνιστική τους εμφάνιση εκτός συνόρων



Με εξαιρετικές επιδόσεις εκ μέρους των αθλητών του Ναυτικού Ομίλου Ιωαννίνων σφραγίστηκε και ο δεύτερος Αγώνας Αξιολόγησης της Ελληνικής Κωπηλατικής Ομοσπονδίας που διεξήχθη πρόσφατα στο Σχινιά, για τις οποίες την ικανοποίησή του εξέφρασε ο επικεφαλής προπονητής του Ν.Ο.Ι. κ. Θύμιος Βλάχος.
Σκοπός του Αγώνα ήταν να επιλεγούν αθλητές για τις Εθνικές Ομάδες και από πλευράς του Ν.Ο.Ι. πήραν το «εισιτήριο» επτά επίλεκτοι κωπηλάτες, οι οποίοι παρέμειναν στο Σχινιά για προπονητικό κοινόβιο και αυτές τις ημέρες θα κάνουν την πρώτη τους για φέτος αγωνιστική εμφάνιση εκτός συνόρων!
Συγκεκριμένα, η Εθνική Κωπηλασίας θα λάβει μέρος με ομάδα 24 αθλητών στην διεθνή ρεγκάτα του Πιεντιλούκο Ιταλίας. Έναν αγώνα που συγκεντρώνει κάθε χρόνο εθνικές ομάδες και σωματεία από όλη την Ευρώπη, ο οποίος ξεκινάει αύριο, Παρασκευή και θα ολοκληρωθεί την Κυριακή.
Στην κατηγορία Ανδρών – Γυναικών θα αγωνιστούν με τα χρώματα της Ελλάδας στο Πιεντιλούκο οι Ολυμπιονίκες Γιάννης Τσίλης και Γιώργος Τζιάλλας και οι πρωταθλητές Αποστόλης Λαμπρίδης και Ελένη Διαμάντη. Στην κατηγορία Εφήβων – Νεανίδων την Γιαννιώτικη Κωπηλασία θα εκπροσωπήσουν οι αθλητές Κατερίνα Ζέρβα, Στέφανος Ντούσκος και Αμαλία Τσιάβου. Η ρεγκάτα της Ιταλίας θα είναι και η πρώτη επίσημη αξιολόγηση του επιπέδου των πρωταθλητών του Ν.Ο.Ι. ενόψει μίας σεζόν με πολλές μεγάλες διεθνείς διοργανώσεις.

Στην αποστολή της Εθνικής Ομάδας συμμετέχει και ο Γιαννιώτης ομοσπονδιακός τεχνικός Τόλης Παλαιοπάνος.
Από το Blogger.