google.com, pub-7396276466444978, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Πρωτοβουλία της ΕΣΗΕΠΗΝ για τα βαφτιστήρια της παιδιά Ρομά στην Πάτρα - epiruschannel.gr

Πρωτοβουλία της ΕΣΗΕΠΗΝ για τα βαφτιστήρια της παιδιά Ρομά στην Πάτρα

Κοντά στις οικογένειες που διαμένουν στον καταυλισμό των τσιγγάνων στο Ρηγανόκαμπο θα βρεθούν, εν όψει του Πάσχα,  οι φορείς της πόλης που πριν από 14 περίπου χρόνια είχαν βαφτίσει ομαδικά, μετά από πρωτοβουλία μελών της Ενώσεως Συντακτών Ημερησίων Εφημερίδων Πελοποννήσου Ηπείρου Νήσων (ΕΣΗΕΠΗΝ), παιδιά του καταυλισμού.       
    Η επίσκεψη έχει προγραμματιστεί για την Μ. Τρίτη, 15 Απριλίου. Εκτός από τα καθιερωμένα δώρα προς τα βαφτιστήρια, θα μοιραστούν τρόφιμα και παιχνίδια σε όλα τα παιδιά του καταυλισμού.  
   Η συγκεκριμένη εκδήλωση διοργανώνεται από την  Ένωση Συντακτών Ημερησίων Εφημερίδων Πελοποννήσου Ηπείρου Νήσων σε συνεργασία με την Αντιδημαρχία Κοινωνικής Πολιτικής, Υγείας και Πρόνοιας και τον Κοινωνικό Οργανισμό του Δήμου Πατρέων. 
    Καλούνται οι φορείς – ανάδοχοι (Περιφέρεια, Ιατρικός Σύλλογος Πατρών, Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Αχαϊας, Επιμελητήριο,  Διοίκηση Π.Γ.Ν.Π., Διοίκηση  «Αγ. Ανδρέα», Σύλλογος Ιατρών ΙΚΑ, Σώμα Σαμαρειτών Ε.Ε.Σ., 6η Υγειονομική Περιφέρεια, Ένωση Πυροσβεστικών Υπαλλήλων κ.α.)  να βρίσκονται στις 8.45 το πρωί της Μ. Τρίτης έξω από το κτίριο της Τράπεζας Τροφίμων του Δήμου, προκειμένου όλοι μαζί να επισκεφτούν τον καταυλισμό.




Από το Blogger.