google.com, pub-7396276466444978, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Νοικιάστηκε από το Δήμο το τουριστικό περίπτερο Άρτας - epiruschannel.gr

Νοικιάστηκε από το Δήμο το τουριστικό περίπτερο Άρτας

Από την ΑΔΑΕ ΟΤΑ του Δήμου Αρταίων ανακοινώνεται ότι την Παρασκευή 7 Μαρτίου και ώρα 13:00 πραγματοποιήθηκε διοικητικό συμβούλιο της εταιρίας με σημαντικότερο θέμα την διεξαγωγή της προφορικής πλειοδοτικής Δημοπρασίας για την εκμίσθωση του Τουριστικού Περιπτέρου σύμφωνα με τη διακήρυξη. Στην συνεδρίαση, παραβρέθηκαν ο Πρόεδρος της ΑΔΑΕ ΟΤΑ, κ. Γιώτης Χρήστος, Βλάρας Γρηγόρης, 3) Τσιβίκης Ευάγγελος, 4) Μάνος Ιωάννης, 5) ΖΟυμπούλη Ευαγγελή, 6) Μπασδέκης Δημήτριος ενώ απόντες ήταν: 1) Γουίδας Ανδρέας, 2)Κέφης Νικόλαος, 3) Σάλλα Ιουστίνη.
Συμμετοχή στον διαγωνισμό, καταθέτοντας δικαιολογητικά, είχαν ο  ΚΑΣΣΑΡΑΣ ΑΙΜΙΛΙΑΝΟΣ του ΣΠΥΡΟΥ και η ΚΑΡΠΟΥΖΑ ΑΡΙΣΤΕΑ του ΗΛΙΑ. Τα μέλη του Δ.Σ. μετά τον έλεγχο των δικαιολογητικών, προέβησαν στην διενέργεια προφορικής πλειοδοτικής δημοπρασίας, κατά την οποία πλειοδότησε ο Κασσάρας Αιμιλιανός με το ποσό των (980,00) εννιακόσια ογδόντα ευρώ πλέον χαρτοσήμου το μήνα. Μετά και την ολοκλήρωση του πλειοδοτικού διαγωνισμού, το Δ.Σ. αποφάσισε ομόφωνα, την κατακύρωση της εκμίσθωσης του Τουριστικού Περιπτέρου στον Κασσάρα Αιμιλιανό, αναθέτοντας τις παραπέρα ενέργειες στον Πρόεδρο. Ο Πρόεδρος της ΑΔΑΕ ΟΤΑ κ. Γιώτης Χρήστος, μετά την εξέλιξη αυτή δήλωσε: «Μετά τις συντονισμένες προσπάθειες του Δημάρχου Αρταίων, για την πολεοδομική νομιμοποίηση του Τουριστικού Περιπτέρου και την απεμπλοκή του από όλες τα πολεοδομικά και νομικά κωλύματα, είμαστε στην ευχάριστη θέση σήμερα να ανακοινώσουμε και επίσημα την επαναλειτουργία του Τουριστικού περιπτέρου, εντός σύντομου χρονικού ορίου αφού μετά τη διεξαγωγή της φανερής πλειοδοτικής δημοπρασίας, υπήρξε ενοικιαστής. Εύχομαι στο νέο ενοικιαστή, τα καλύτερα και να καταφέρει να θέσει σε λειτουργία το περίπτερο στον συντομότερο δυνατό χρόνο. Με την επαναλειτουργία του Τουριστικού Περιπτέρου, ένα ακόμα περιουσιακό στοιχείο του Δήμου, αξιοποιείται και παίρνει πάλι ζωή, ικανοποιώντας μια πάνδημη απαίτηση. Η Δημοτική περιουσία είναι περιουσία όλων των Αρτινών και σαν δημοτική Αρχή, οφείλουμε να την αξιοποιούμε προς όφελος όλων.»


Από το Blogger.