google.com, pub-7396276466444978, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Όμιλος DIONIC και …εισαγωγές τουριστών! - epiruschannel.gr

Όμιλος DIONIC και …εισαγωγές τουριστών!



Η βαριά βιομηχανία της χώρας μας είναι αδιαμφισβήτητα ο τουρισμός. Κι όμως είναι ένας ακόμα τομέας που δεν τον έχουμε εκμεταλλευτεί στο έπακρο και έχει τεράστια περιθώρια βελτίωσης. Λίγες εταιρίες και ακόμα λιγότεροι φορείς έχουν καταφέρει να λειτουργήσουν ουσιαστικά και με προγραμματισμό ώστε να δώσουν πραγματική ώθηση στον ελληνικό τουρισμό.
Κι όταν μιλάμε για ελληνικό τουρισμό, ο στόχος θα  έπρεπε να είναι η όσο το δυνατόν μεγαλύτερη επισκεψιμότητα της χώρας μας από τουρίστες. Κοινώς , εισαγωγή τουριστών!
Σε εισαγωγές τουριστών λοιπόν στοχεύουν από ότι μαθαίνουμε  και οι νέες δραστηριότητες του ομίλου Dionic,  που με κύριο εργαλείο τις υψηλού επιπέδου τεχνολογικές πλατφόρμες που αναπτύσσουν οι θυγατρικές της, θα επιχειρήσει να φέρει εις πέρας ένα ελπιδοφόρο επιχειρηματικό πλάνο που θα τονώσει ουσιαστικά τη  χώρα μας και θα μεγιστοποιήσει τα αποτελέσματα των εμπορικών δραστηριοτήτων του ομίλου.
Δεν θα ήμασταν υπερβολικοί αν λέγαμε πως ακούγεται ως μια από τις καλύτερες στρατηγικές επενδύσεις που ετοιμάζονται και με πολύπλευρα θετικά αποτελέσματα για όλους!
Από το Blogger.