google.com, pub-7396276466444978, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Πρώτο ΘΕΜΑ online : «Να δείξουν αίσθημα ευθύνης οι πολιτικοί παράγοντες» - Πολιτική - epiruschannel.gr

Πρώτο ΘΕΜΑ online : «Να δείξουν αίσθημα ευθύνης οι πολιτικοί παράγοντες» - Πολιτική

Την κρίσιμη μάχη διαπραγματεύσεων και αποφάσεων που δίνει η χώρα μας σημείωσε ο πρωθυπουργός, Γιώργος Παπανδρέου, εξερχόμενος από τη συνάντηση που είχε με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Κάρολο Παπούλια.

Ο κ. Παπανδρέου χαρακτήρισε κρίσιμες τις στιγμές που ζει τώρα ο λαός και η Ελλάδα και ζήτησε να δοθεί ένα τέλος στην κρίση που δημιουργεί ανασφάλεια και αβεβαιότητα.

Είναι μια προϋπόθεση που θα βάλει τις βάσεις για την ανάπτυξη, είπε ο πρωθυπουργός και διαμήνυσε πως δεν περισσεύει κανείς.

Επίσης, έκανε έκκληση να δημιουργηθεί αρραγές μέτωπο, προκειμένου να έχουμε καλύτερα αποτελέσματα.

Αμέσως μετά τη συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας με τον πρωθυπουργό, κύκλοι του Μεγάρου Μαξίμου διέψευδαν τα σενάρια για σύγκληση του συμβουλίου πολιτικών αρχηγών.

Όμως, ενημέρωναν πως αντί γι' αυτό, ενδέχεται να υπάρξει ενημέρωση των αρχηγών των κοινοβουλευτικών κομμάτων από τον πρωθυπουργό.

Ωστόσο, δεν διευκρινίστηκε αν κάτι τέτοιο θα γίνει με κατ' ιδίαν συναντήσεις ή τηλεφωνικές επαφές.

Πάντως, το θέμα της ενημέρωσης των αρχηγών της αντιπολίτευσης δεν περιλαμβανόταν στη συνάντηση του κυρίου Παπανδρέου με τον κύριο Παπούλια.

Σήμερα στις 16.30, ο Γιώργος Παπανδρέου θα προεδρεύσει του άτυπου υπουργικού, το οποίο θα συνεδριάσει για πρώτη φορά μετά από μήνες. Ο πρωθυπουργός θα αξιοποιήσει τα δύο «ραντεβού», για να στείλει μηνύματα στην κοινή γνώμη, στα στελέχη του, αλλά και στον πολιτικό κόσμο.

www.twitter.com/andreasbelegris

Από το Blogger.