google.com, pub-7396276466444978, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Έναν 50 χρόνο συνέλαβαν οι άντρες του Κλιμακίου Ειδικών Αποστολών στην Ηγουμενίτσας ,καθώς με φορτηγό του, μετέφερε μέσα σε σκάφος, 20 λαθρομετανάστες. - epiruschannel.gr

Έναν 50 χρόνο συνέλαβαν οι άντρες του Κλιμακίου Ειδικών Αποστολών στην Ηγουμενίτσας ,καθώς με φορτηγό του, μετέφερε μέσα σε σκάφος, 20 λαθρομετανάστες.


Έναν Ρωσοπόντιο περίπου 50 χρονών συνέλαβαν οι άντρες του Κλιμακίου Ειδικών Αποστολών του Λιμεναρχείου Ηγουμενίτσας λίγο πριν τα μεσάνυχτα στην πύλη της Ηγουμενίτσας, καθώς στο φορτηγό με Βουλγάρικες πινακίδες το οποίο οδηγούσε, βρέθηκαν μέσα σε σφραγισμένο με ναύλον σκάφος, 20 λαθρομετανάστες. Οι άτυχοι λαθρομετανάστες ήταν τυχεροί μέσα στην ατυχία τους αφού εάν δεν τους εντόπιζαν οι άντρες των ΚΕΑ κινδύνευαν να σκάσουν από ασφυξία. Καθημερινά οι λαθρέμποροι εφευρίσκουν νέους τρόπους για να περάσουν στο εξωτερικό τους λαθρομετανάστες, χωρίς όμως να καταφέρνουν να ξεγελάσουν τους άντρες του Λιμεναρχείου Ηγουμενίτσας και του Κλιμακίου Ειδικών Αποστολών που ελέγχουν την πύλη εισόδου στο λιμάνι της Ηγουμενίτσας. Για άλλη μια φορά αξίζουν συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά του λιμενικού και του Κλιμακίου Ειδικών Αποστολών της Ηγουμενίτσας.
Από το Blogger.