google.com, pub-7396276466444978, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Φίλιππας Φίλιος: " Μείωση των δημοτικών τελών και της τιμής του νερού μπορούν να ανακουφίσουν τους μικροεπαγγελματίες στην ΚΑ' Φεβρουαρίου και την Αρχ. Μακαρίου. | epiruschannel.gr - epiruschannel.gr

Φίλιππας Φίλιος: " Μείωση των δημοτικών τελών και της τιμής του νερού μπορούν να ανακουφίσουν τους μικροεπαγγελματίες στην ΚΑ' Φεβρουαρίου και την Αρχ. Μακαρίου. | epiruschannel.gr


Τα υψηλά δημοτικά τέλη και το κόστος ύδρευσης αποχέτευσης, αποτελούν δυσβάσταχτο βάρος για τους επιχειρηματίες που έχουν απομείνει στην περιοχή. Το θέμα αυτό ήταν το κυρίαρχο που έθεσαν στον υποψήφιο δήμαρχο Φίλιππα Φίλιο, ενώ συνάμα τόνισαν ότι τα έργα ανάπλασης που είχαν γίνει προ ετών ήταν αποσπασματικά και δεν συνέβαλαν στο ελάχιστο για την ανάδειξη της ΚΑ Φεβρουαρίου.

Η μετεγκατάσταση του σταθμού των ΚΤΕΛ δεν συνοδεύτηκε από καμία παρέμβαση με αποτέλεσμα ο χώρος αυτός να είναι εγκαταλειμμένος και να δίνει εικόνα πλήρους υποβάθμισης στην ευρύτερη περιοχή.
Στην οδό Μακαρίου, ο επικεφαλής και οι υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι της παράταξης έγιναν αποδέκτες των έντονων διαμαρτυριών των κατοίκων του Βοτανικού, καθώς κάθε φορά που βρέχει η περιοχή μετατρέπεται σε λίμνη.
Ημιτελείς και αποσπασματικές παρεμβάσεις δεν απέδωσαν κανένα αποτέλεσμα και σε ορισμένες περιπτώσεις επιδείνωσαν την κατάσταση.
Υπάρχουν προβλήματα που μπορούν να λυθούν άμεσα και χωρίς χρονοτριβές, επεσήμανε ο υποψήφιος δήμαρχος Φίλιππας Φίλιος, ενώ σημείωσε ότι η μείωση των δημοτικών τελών και της τιμής του νερού μπορούν να ανακουφίσουν τους μικροεπαγγελματίες της περιοχής.
Από το Blogger.