google.com, pub-7396276466444978, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Απέσυρε την υποψηφιότητά του για το Δήμο Κεντρικών Τζουμέρκων ο Γιάννης Παπαγιάννης - epiruschannel.gr

Απέσυρε την υποψηφιότητά του για το Δήμο Κεντρικών Τζουμέρκων ο Γιάννης Παπαγιάννης

Απέσυρε την υποψηφιότητά του, από τη διαδικασία ανάδειξης υποψηφίων του ΠΑΣΟΚ, για το Δήμο Κεντρικών Τζουμέρκων ο Γιάννης Παπαγιάννης.
Ο δημοτικός σύμβουλος Άρτας και πρώην αντιδήμαρχος είχε καταθέσει αυτοπρόταση στην Επιτροπή Ανάδειξης Υποψηφίων του ΠΑΣΟΚ για το δήμο Κεντρικών Τζουμέρκων, όπου το ενδιαφέρον για τη θέση του επικεφαλής του ψηφοδελτίο είναι αυξημένο.
Οπως έχει γράψει το www.epiruschannel.gr για το δήμο Κεντρικών Τζουμέρκων αυτοπροτάσεις κατέθεσαν εκτός από τον κ. Παπαγιάννη άλλα τέσσερα άτομα, οι: Καραβασίλη Σταυρούλα,Τσίπρας Λεωνίδας, Φώτης Κώστας και Χατζηγιάννης Κώστας.
Ο Γιάννης Παπαγιάννης, όπως σημειώνει σε σχετική ανακοίνωση που εξέδωσε «Μετά το αδιέξοδο που υπάρχει σχετικά με την υποψηφιότητα του Δημάρχου Κεντρικών Τζουμέρκων στις εκλογές του Νοεμβρίου 2010 και για να βοηθήσω όσο μπορώ στην εξομάλυνση της υπάρχουσας κατάστασης δηλώνω ότι αποσύρω την υποψηφιότητά μου και θέτω τον εαυτό μου στη διάθεση του Κινήματος".
Παράλληλα καλεί το Κίνημα να πάρει όσο πιο γρήγορα τις αποφάσεις του "για το καλό του τόπου και του Δήμου Κεντρικών Τζουμέρκων".
www.epiruschannel.gr
Από το Blogger.