google.com, pub-7396276466444978, DIRECT, f08c47fec0942fa0 «Μαζί και Αύριο» το όνομα του αντάρτικου συνδυασμού της ΝΔ στην Αρτα - epiruschannel.gr

«Μαζί και Αύριο» το όνομα του αντάρτικου συνδυασμού της ΝΔ στην Αρτα

«Μαζί και Αύριο» είναι το όνομα του ανεξάρτητου εκλογικού συνδυασμού με επικεφαλής τον πρωην αντινομάρχη και νομαρχιακό σύμβουλο Αρτας Χρήστο Παπάζογλου.

Τη διακήρυξη των αρχών και θέσεων του συνδυασμού παρουσίασαν το Σάββατο από κοινού οι προερχόμενοι από τη ΝΔ Χρήστος Παπάζογλου, ο πρωην δήμαρχος Φιλοθέης Σπύρος Γιαννάκος και ο πρώην υπεύθυνος τύπου της ΝΟΔΕ Αρτας Δημήτρης Σκανδάλης.
Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν ο πολιτευτής της ΝΔ στην Αρτα Γιώργος Παπαδημητρίου και η νομαρχιακή σύμβουλος Βασιλική Βαγγέλη.
Αναλυτικά η διακήρυξη των θέσεων του συνδυασμού έχει ως εξής:
«Συνδημότες και συνδημότισσες, με την αίσθηση του βάρους του εγχειρήματος που αναλαμβάνουμε και αποδεχόμενοι τις δικές σας προτροπές για δημιουργία ενός συνδυασμού για ένα νέο δήμο προοπτικής και ελπίδας χωρίς κομματικές περιχαρακώσεις και κοινωνικούς αποκλεισμούς, σήμερα 28 Αυγούστου 2010 ανακοινώνουμε και επίσημα πλέον την κάθοδό μας, διεκδικώντας να ηγηθούμε τα επόμενα χρόνια της τύχης του νέου διευρυμένου Δήμου Αρταίων.
Θα ήθελα να διευκρινίσω στο σημείο αυτό, πως η κάθοδος του συνδυασμού όλων μας, με την ονομασία «Μαζί και αύριο» δεν αποτελεί μία προσωπική πρωτοβουλία, ούτε ένα εγχείρημα που γεννήθηκε από την προκήρυξη ή την ευκαιρία των εκλογών.
Αποτελούμε μία ανοικτή ομάδα, ένα σύνολο πολιτών, από όλες τις περιοχές του δήμου με κοινούς προβληματισμούς αλλά και κοινή λογική που εκπορεύεται από τη θέληση για προσφορά στον τόπο μας και μόνο. 
Δεν είμαστε οι «κορυφαίοι» πολίτες του δήμου όπως κάποιοι άλλοι επιθυμούν να βλέπουν την ενασχόλησή τους με τα κοινά, είμαστε όλοι απλοί πολίτες με επάγγελμα, πολίτες που ο καθένας έχει δώσει από τη μεριά του τις δικές του εξετάσεις στο στίβο της βιοπάλης, της πραγματικής εργασίας και της προσφοράς στην κοινωνία.
Και αυτό είναι το ένα και μοναδικό κριτήριο που θέτουμε στο κάλεσμα που σήμερα κάνουμε σε όλους ανεξαιρέτως τους συνδημότες μας που επιθυμούν να στελεχώσουν τις τάξεις του συνδυασμού, είτε ως υποψήφιοι είτε ως στελεχιακό δυναμικό, χωράτε όλοι σ' αυτή την προσπάθεια γιατί είναι μία προσπάθεια για όλους και για όλες.
Είμαστε ίσως ο μοναδικός συνδυασμός που ακόμη και την επιλογή του επικεφαλής την πράξαμε μέσα από διαφανείς δημοκρατικές διαδικασίες και αυτό είναι το μήνυμα και το στίγμα για το πώς θα πορευτούμε και κατά τη διάρκεια της εκλογικής περιόδου αλλά και κατά την περίοδο της διοίκησης του δήμου όπως θέλουμε να πιστεύουμε.
Σήμερα ανατέλλει μία νέα ημέρα για τον τόπο, όλοι οι πολίτες έχουν πλέον την ευκαιρία να εκφραστούν μέσα από τον συνδυασμό μας, να δώσουν το δικό τους μοναδικό μήνυμα.
Ο μηδενισμός δεν έχει καμία θέση στην προσπάθεια μας αυτή. Ο κάθε πολίτης έχει άποψη για τα θετικά και τα αρνητικά που έχουν συντελεσθεί αυτά τα χρόνια στην περιοχή του. Έτσι θα λειτουργήσουμε και σαν συνδυασμός και αύριο ως δημοτική αρχή. Θα κρατήσουμε τα καλά και θα διορθώσουμε τα κακώς κείμενα.
Συμπαραστάτες και σύμβουλοι στο έργο μας αυτό θα είναι ο πολίτης και μόνο, είτε αυτός κατοικεί στο κέντρο της πόλης είτε στο πιο απομακρυσμένο δημοτικό διαμέρισμα. Είχα δηλώσει και παλιότερα, το υπερτονίζω σήμερα, η πόρτα του δημάρχου δεν θα είναι ποτέ κλειστή και για κανένα.
Το δημαρχιακό γραφείο ανήκει στους δημότες, αυτοί το έφτιαξαν για αυτούς προορίζεται, ο δήμαρχος απλά θα φιλοξενείται εκεί για να υπηρετεί και όχι για να τον υπηρετούν.
Συμπολίτες συμπολίτισσες, όλοι μαζί μπορούμε να κάνουμε κάτι καλύτερο για τον τόπο που ζούμε και για τα παιδιά μας, δεν χρειάζονται πολύπλοκες και επιτηδευμένες συνταγές. Για να πάει ο δήμος μπροστά όλοι γνωρίζουμε τι χρειάζεται, γιατί αυτό μας ζητά και η ίδια η ζωή στην καθημερινότητά μας. Δουλειά, δουλειά και σύνεση. Έτσι θα πορευτούμε, με ομόνοια και θέληση για εργασία.
Σας ευχαριστώ για τον χρόνο σας και δεσμευόμαστε ο καθένας προσωπικά αλλά και σαν συνδυασμός πως θα είμαστε… μαζί και αύριο».
Από το Blogger.