google.com, pub-7396276466444978, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Μεθοδευμένα σενάρια για χρίσματα στην Αρτα καταγγέλλει το Γραφείο Τύπου του Δήμου Αρταίων - epiruschannel.gr

Μεθοδευμένα σενάρια για χρίσματα στην Αρτα καταγγέλλει το Γραφείο Τύπου του Δήμου Αρταίων

Για μεθoδευμένα σενάρια υπερ συγκεκριμένων υποψηφιοτήτων του ΠΑΣΟΚ για το δήμο της Αρτας τα οποία προέρχονται από συγκεκριμένες πηγές με στόχο την παραπληροφόρηση κάνει λόγο το Γραφείο Τύπου του Δήμου Αρταίων.
Συγκεκριμένα η ανακοίνωση αναφέρει τα εξής:
«Με αφορμή το διογκούμενο, τις τελευταίες ημέρες κύμα φημών και ψιθύρων που εκπορεύεται από συγκεκριμένες πηγές περί υποψηφιοτήτων και  χρισμάτων στο Δήμο Άρτας διαβεβαιώνουμε κατηγορηματικά τους συνδημότες μας  και εν γένει τους πολίτες  ότι όλα αυτά τα σενάρια έχουν μοναδικό στόχο την παραπληροφόρηση.
Σεβόμενοι –κατ’ αρχήν- τις διαδικασίες και αναμένοντας την όποια απόφαση της αρμόδιας Επιτροπής Αξιολόγησης και προκειμένου να αποφευχθούν τυχόν συνειρμοί περί δήθεν δικής μας αθέμιτης παρέμβασης,  δεν θα πούμε περισσότερα σε αυτή τη χρονική στιγμή. Έχουμε όμως υποχρέωση να αποκαλύψουμε σε κάθε πτυχή της την αριστοτεχνική- πράγματι-  μεθόδευση σε βάρος ενός πολίτη και ενός θεσμού.
Γιατί η μεταχείριση ενός Δημάρχου με αυτόν τον τρόπο και με αυτές τις μεθόδους από οργανωμένες ομάδες  συνθλίβει κάθε έννοια και ηθικό κανόνα  δημοκρατικής αντίληψης και πολιτικής ευαισθησίας. Επειδή όμως έχουμε υποχρέωση έναντι των συνδημοτών και των μελών της παράταξής μας δηλώνουμε κατηγορηματικά ότι σύντομα θα αποκαλύψουμε ολόκληρο το σχέδιο, τους εμπνευστές του καθώς και τις «ντουντούκες» των φημών…
Πέραν αυτού, ως υπεύθυνη δημοτική Αρχή συνεχίζουμε τη δουλειά μας…».
Από το Blogger.