google.com, pub-7396276466444978, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Δ. Τσιρώνης: "Αντιδημοκρατική" η αγωγή της MARFIN. Προσπαθούν να με εκφοβίσουν, αλλά θα συνεχίσω..." - epiruschannel.gr

Δ. Τσιρώνης: "Αντιδημοκρατική" η αγωγή της MARFIN. Προσπαθούν να με εκφοβίσουν, αλλά θα συνεχίσω..."

«Αντιδημοκρατική πράξη» χαρακτήρισε, ενώπιον της Προκαταρκτικής Επιτροπής του σκανδάλου Βατοπαιδίου, την αγωγή, που άσκησε εναντίον του, η διοίκηση της τράπεζας MARFIN ο Δημήτρης Τσιρώνης τονίζοντας πως τέτοιες ενέργειες δείχνουν ασέβεια στο θεσμικό ρόλο των βουλευτών, ενώ κατήγγειλε προσπάθεια εκφοβισμού του.
Η αγωγή της MARFIN ήρθε μια μέρα μετά την εισαγγελική παραγγελία για διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης για τις δανειακές συμβάσεις της Μονής Βατοπαιδίου με την τράπεζα.
Ο Δημήτρης Τσιρώνης, δήλωσε απερίφραστα ότι θα συνεχίσει να εργάζεται προς την ίδια κατεύθυνση για την εξυγίανση του δημόσιου βίου της χώρας, ξεκαθαρίζοντας ταυτόχρονα ότι δεν θα υπάρξει καμία εξαίρεση για κανέναν όσο ψηλά κι αν βρίσκεται, είτε είναι πολιτικό πρόσωπο, είτε πρόσωπο της εκκλησίας, είτε πρόσωπο της οικονομικής ζωής, διότι «κανείς δεν δικαιούται να βρίσκεται στο απυρόβλητο, απολαμβάνοντας μια ιδιότυπη ασυλία».
Σύμφωνα με πληροφορίες, το σύνολο των Βουλευτών  όλων των κομμάτων της Επιτροπής καταδίκασε το γεγονός  και εξέφρασε την αλληλεγγύη του  στον εναγόμενο βουλευτή.
Ολόκληρη η δήλωση του βουλευτή Δημήτρη Τσιρώνη έχει ως εξής:
www.epiruschannel.gr
Από το Blogger.