google.com, pub-7396276466444978, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Βαγγέλης Αργύρης η Δωδώνη είναι "εικόνισμα" είναι και θα παραμείνει Ηπειρωτικό εργοστάσιο | epiruschannel.gr - epiruschannel.gr

Βαγγέλης Αργύρης η Δωδώνη είναι "εικόνισμα" είναι και θα παραμείνει Ηπειρωτικό εργοστάσιο | epiruschannel.gr

Σε τηλεοπτική του συνέντευξη στον Γιαννώτικο τηλεοπτικό σταθμό ΤV1 ο Αντιπρόεδρος της Βουλής και Βουλευτής Ιωαννίνων του ΠΑΣΟΚ Βαγγέλης Αργύρης κάλεσε όλους τους Ηπειρώτες να επιδείξουν αντανακλαστικά και να απομονώσουν όπως είπε τις δυνάμεις που από το 1990 έχουν βάλει σαν στόχο την ΔΩΔΩΝΗ.

Ο κ. Αργύρης είπε ότι δεν εκπλήσσεται για την θρασύτητα ορισμένων γιατί εδώ στην ΔΩΔΩΝΗ και στην ΕΛΒΙΖ έχουμε ένα νέο «Γερμανό», όταν όλοι κοιμότανε και λέγανε τι καλά που είναι και πανηγυρίζανε γιατί την ΕΛΒΙΖ θα την πάρει η ΔΩΔΩΝΗ.

Κατηγόρησε τη Ν.Δ. κατά την περίοδο εκείνη και χαρακτήρισε «λαγούς» όσους πήγαν στον Πρόεδρο της Αγροτικής Τράπεζας κ. Παντελάκη εννοώντας τους συνδικαλιστές κτηνοτρόφους.

Παράλληλα διαβεβαίωσε με τον πλέον κατηγορηματικό τρόπο ότι υπάρχει κόκκινη γραμμή στο θέμα της ΔΩΔΩΝΗΣ. Και πρόσθεσε με έμφαση «Κάτι παραπάνω από ΚΟΚΚΙΝΗ ΓΡΑΜΜΗ για τους συναδέλφους βουλευτές του ΠΑΣΟΚ το θέμα της ΔΩΔΩΝΗΣ.

Οτιδήποτε γίνει θα είναι αποτέλεσμα κουβέντας συνεννόησης ούτε αιφνιδιασμού ούτε οτιδήποτε αλλού».

Και πρόσθεσε με νόημα:

«Αυτοί λοιπόν που πρώτα σκότωσαν τον πατέρα τους και τώρα κάνουν τον ορφανό καλά θα κάνουν να μην μιλάνε γιατί είναι πολύ σοβαρό το ζήτημα της ΔΩΔΩΝΗΣ.

Εγώ λοιπόν θέλω να 'μαι ξεκάθαρος επειδή την ζω από το 1990.

Υπάρχουν οι Ηπειρώτικες δυνάμεις που αυτό το εργοστάσιο και αυτή την επιχείρηση συνώνυμο με την Περιοχή, θα τη διατηρήσουν στην λειτουργία της Ηπείρου και των κτηνοτρόφων.

Οι συνομιλητές όλων εκείνων που φέρουν γύρα ή αγοράζουν επιχειρήσεις κι είναι συνομιλητές και νομίζουν ότι μπορούν να πάρουν και αυτή την επιχείρηση είναι γελασμένοι.

Είμαι κάθετος, είμαι σκληρός δεν το 'χω ξανακάνει ποτέ αλλά η ΔΩΔΩΝΗ είναι «εικόνισμα». Είναι στην προσφορά της Ηπείρου και θα παραμείνει.

Εκτιμώ ότι όλες οι τοπικές, μεγάλες επιχειρήσεις, όχι μόνο οι συνεταιριστικές αλλά και του ιδιωτικού τομέα, οφείλουμε και οφείλουν όλοι αυτό το διαμάντι να ανήκει στην Ήπειρο. Θα πρέπει να το κάνουν μ' ένα τρόπο σοβαρό όχι συνδικαλιστικό, όχι φανφάρες και οτιδήποτε άλλο.

Γιατί θεωρώ αδιανόητο ένα πράγμα που είναι δικό μας, ξαφνικά να φωνάξεις ότι με βγάζεις έξω από το σπίτι - να βγαίνω έξω και να κρεμάω πάνω και να λέω δεν φεύγω από το σπίτι μου.

Αυτό είναι Ηπειρώτικο εργοστάσιο , με Ηπειρώτικο ιδρώτα και αίμα και θα παραμείνει Ηπειρώτικο. Όταν γίνουν οι όποιες αλλαγές και οδηγηθεί η Τράπεζα - δεν ξέρω τι θα κάνει η Τράπεζα γιατί είναι σίγουρο ότι πιέζεται και πιεζόταν πάντα να απαλλαγεί από αυτό- θα είναι αποτέλεσμα συνεννόησης όλων των τοπικών φορέων

Από το Blogger.