google.com, pub-7396276466444978, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Να παραμείνει το ιδιοκτησιακό καθεστώς της ΔΩΔΩΝΗΣ ως έχει και να στηριχθούν οι κτηνοτρόφοι, αποφάσισε το Νομαρχιακό Συμβούλιο Ιωαννίνων | epiruschannel.gr - epiruschannel.gr

Να παραμείνει το ιδιοκτησιακό καθεστώς της ΔΩΔΩΝΗΣ ως έχει και να στηριχθούν οι κτηνοτρόφοι, αποφάσισε το Νομαρχιακό Συμβούλιο Ιωαννίνων | epiruschannel.gr

Την απόφασή του να στηρίξει τους κτηνοτρόφους της Ηπείρου ως προς τη διατήρηση του σημερινού ιδιοκτησιακού καθεστώτος της γαλακτοβιομηχανίας ΔΩΔΩΝΗ και να προχωρήσει σε πρόσθετες ενέργειες, αφού προηγουμένως τοποθετηθεί επίσημα η κυβέρνηση για τις προθέσεις της ως προς το ιδιοκτησιακός, αποφάσισε κατά τη συνεδρίασή του το Νομαρχιακό Συμβούλιο Ιωαννίνων.

Στη συνεδρίαση παρέστη και μίλησε και ο Πρόεδρος του Κτηνοτροφικού Συνεταιρισμού κ. Μιχάλης Τζίμας, ο οποίος ενημέρωσε τους συμβούλους για το θέμα και τις εξελίξεις που υπάρχουν, ενώ τοποθετήθηκαν και νομαρχιακοί σύμβουλοι.

Ο Νομάρχης Ιωαννίνων στην τοποθέτησή του είπε «Στήριξα ως νομάρχης τη γαλακτοβιομηχανία «ΔΩΔΩΝΗ» όσο μπόρεσα. Όλα αυτά τα χρόνια είχαμε σταθερή συνεργασία με τους κτηνοτρόφους. Σε πρώτο στάδιο πρέπει να διατρανώσουμε ότι πρέπει να παραμείνει το σημερινό καθεστώς της «ΔΩΔΩΝΗΣ», η οποία ανήκει στους κτηνοτρόφους και στους Ηπειρώτες. Εγώ την Αγροτική Τράπεζα την θεωρώ εγγυητή της λειτουργίας της».

Από το Blogger.