google.com, pub-7396276466444978, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Εληξε ο αποκλεισμός της ΔΩΔΩΝΗ. Την Τρίτη η "επίμαχη" συνεδρίαση του Δ.Σ. για τις τιμές παραγωγού - epiruschannel.gr

Εληξε ο αποκλεισμός της ΔΩΔΩΝΗ. Την Τρίτη η "επίμαχη" συνεδρίαση του Δ.Σ. για τις τιμές παραγωγού

Εληξε λίγο μετά τη μία μετά το μεσημέρι ο αποκλεισμός της εισόδου του εργοστασίου και η κατάληψη στα γραφεία της διοίκησης της ΔΩΔΩΝΗ Α.Ε.,από τους κτηνοτρόφους, μετά τη δέσμευση του προέδρου της γαλακτοβιομηχανίας ότι θα επαναξεταστούν τα αιτήματα των κτηνοτρόφων αναφορικά με την τιμή και τις ποσότητες απορρόφησης γάλακτος.
Σύμφωνα με τον πρόεδρο της Ενωσης κτηνοτρόφων Μιχάλη Τζίμα, η διοίκηση της ΔΩΔΩΝΗΣ όρισε νέα συνεδριάση του Διοικητικού Συμβουλίου την ερχόμενη Τρίτη στις 10 το πρωί, όπου θα συζητηθεί το ζήτημα των τιμών και των ποσοστήτων. Υπενθυμίζεται ότι η βιομηχανίας ζητούσε από τους κτηνοτρόφους να υπογράψουν σύμβαση με μειωμένη τιμή παραγωγού στο αγελαδινό γάλα. Η σύμβαση, μάλιστα περιελάμβανε εξάλλου και μείωση των ποσοτήτων που θα απορροφούσε από τους παραγωγούς η βιομηχανία.
Εν όψει και της διαφαινόμενης ιδιωτικοποίησης της ΑΤΕ σε πρώτη φάση, που μπορεί να γίνει και εντός καλοκαιριού και την έντονης ανησυχίας και αγωνίας του κτηνοτροφικού κόσμου για το μέλλον της εταιρείας η διοίκηση φαίνεται να υπαναχωρεί στο θέμα των τιμών, ώστε να μην έχει να αντιμετωπίσει αντιδράσεις για πολλά και διαφορετικά ζητήματα.
www.epiruschannel.gr
Από το Blogger.