google.com, pub-7396276466444978, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Ποιοί προτάθηκαν από τη Νομαρχιακή για επικεφαλής του ΠΑΣΟΚ στους δήμους του Ν. Πρέβεζας - epiruschannel.gr

Ποιοί προτάθηκαν από τη Νομαρχιακή για επικεφαλής του ΠΑΣΟΚ στους δήμους του Ν. Πρέβεζας

Ολοκληρώθηκε η πολιτική αξιολόγηση των υποψηφίων από την Νομαρχιακή Πρέβεζας και εστάλη η πρόταση στην Επιτροπή Ανάδειξης Υποψηφίων του ΠΑΣΟΚ, απ’ όπου αναμένεται η τελική απόφαση.
Για τον Δήμο Πρέβεζας ομόφωνα τα μέλη της νομαρχιακής αποφάσισαν να μην στηρίξουν το νυν δήμαρχο Μιλτιάδη Κλάπα και για 3η θητεία και να επιλεγεί πρόσωπο από το χώρο του ΠΑΣΟΚ, χωρίς ωστόσο, να αποκλείεται πιθανή συνεργασία την δεύτερη Κυριακή των εκλογών.
Ετσι για το δήμο Πρέβεζας, αξιολογήθηκαν και περιλαμβάνονται στην πρόταση της Νομαρχιακής τρία πρόσωπα. Ο νυν δήμαρχος Λούρου Χρήστος Μπαϊλης, που σύμφωνα με πληροφορίες φαίνεται να έχει και το προβάδισμα, με βάση τα κριτήρια της πολιτικής αξιολόγησης, ο δημοτικός σύμβουλος, που εξελέγη με το συνδυασμό του Μ. Κλάπα, αλλά γρήγορα διαχώρισε τη θέση του, Γιάννης Νίτσας και η δικηγόρος και μέλος της ΕΓΕ Πρέβεζας Χριστίνα Κριτσιμά.
Για το δήμο Ζηρού αν και υπήρχαν δύο προτάσεις (ετεροπρόταση και αυτοπρόταση) αξιολογήθηκε και προτάθηκε μόνον ο Κώστας Βογιατζής, δημοτικός σύμβουλος της Μείζονος Αντιπολίτευσης στο δήμο Φιλιππιάδας, καθώς ο ετεροπροταθείς Γιώργος Ζάψας δεν προέρχεται από το χώρο του ΠΑΣΟΚ.
Στο δήμο Πάργας αξιολογήθηκαν πολιτικά και εστάλησαν στην Ιπποκράτους και τα 7 πρόσωπα που προτάθηκαν, με τον επικεφαλής της Μείζονος Αντιπολίτευσης στο δήμο Φαναρίου Θανάση Λιόλιο να έχει, σύμφωνα με έγκυρες πηγές, το πολιτικό προβάδισμα.
Στην πρόταση περιλαμβάνονται επίσης, οι: Ευθυμίου Παναγιώτης- πρωην δημοτικός σύμβουλος Φαναρίου, επιχειρηματίας,  Καούρης Γιώργος πρώην δήμαρχος Φαναρίου, Κοντοδήμας Γιώργος- αρχιτέκτονας,  δημοτικός σύμβουλος Φαναρίου, Λένας Δημήτρης –υποψήφιος νομαρχιακός σύμβουλος Πρέβεζας-φαρμακοποιός, Μάρκου Σίμος – στέλεχος της Εθνικής τράπεζας και Παππάς Ευθύμιος – επιχειρηματίας.
Να σημειωθεί ότι κατά τη διάρκεια των διαβουλεύσεων, όλοι οι υποψήφιοι δήλωσαν την εμπιστοσύνη τους στην πολιτική αξιολόγηση της Νομαρχιακής Επιτροπής και ότι θα συνταχθούν με την απόφαση της Επιτροπής Ανάδειξης Υποψηφίων του ΠΑΣΟΚ.
Σοφία Αναγνωστάκη
www.epiruschannel.gr
Από το Blogger.