google.com, pub-7396276466444978, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Πραγματοποιήθηκε χθες η επίσημη πρώτη προπόνηση του ΠΑΣ. Στάθης για το Εξώδικο - epiruschannel.gr

Πραγματοποιήθηκε χθες η επίσημη πρώτη προπόνηση του ΠΑΣ. Στάθης για το Εξώδικο

Με πλήθος φιλάθλων να στέλνουν, με το δικό τους τρόπο, το μήνυμα για επάνοδο στη σούπερ Λίγκ, ξεκίνησε και επίσημα χθες το απόγευμα η προετοιμασία του ΠΑΣ Γιάννινα για την ποδοσφαιρική περίοδο 2010-2011.
Στην πρώτη προπόνηση, υπό τις οδηγίες του Στεφάν,  συμμετείχαν όλοι οι ποδοσφαιριστές του ΠΑΣ, εκτός των Λάμπρο Βαγγελή, ο οποίος υπεβλήθη σε αρθροσκόπηση και θα μείνει εκτός γηπέδου για περίπου 30 ημέρες και  οι Λόλας και Παππάς, που έκαναν ατομικό, αφού πριν από ένα μήνα είχαν χειρουργηθεί στο πόδι.
Συγκεκριμένα στην προπόνηση έλαβαν μέρος στο πρόγραμμα ήταν οι Σικαλιάς, Ντάσιος, Στάθης, Κώτσιος, Μιχαήλ, Βάντερσον, Βατσής, Μαργαρίτης, Ντε Βισέντι, Ανδράλας, Μπουχάν, Βαρτζιώτης, Σιαλμάς, Μπακαγιόκο, Τζάνης, Σενόνε, Κουτσοσπύρος, Κουβεντάρης και οι νεομεταγραφέντες Πάντος, Σκούφαλης, Κυριάκος, Νικολόπουλος, Κηπουρός.
Νωρίτερα έγινε ο καθιερωμένος αγιασμός και ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της ομάδας Γιώργος Χριστοβασίλης ευχήθηκε καλή ποδοσφαιρική χρονιά σε όλους τους παρευρισκόμενους. Επίσης το παρών στο προπονητικό κέντρο, έδωσε σύσσωμο το Δ.Σ της ΠΑΕ.
Στάθης για Εξώδικο
Στο μεταξύ ο Γιάννης Στάθης με δήλωση που έκανε στο επίσημο site της ομάδας θέλησε να ξεκαθαρίσει κάποια πράγματα  που έχουν να κάνουν με την υπόθεση του εξώδικου.
Οπως τόνισε ο 23χρονος ποδοσφαιριστής:
«Καταρχήν εγώ προσωπικά δεν είχα καμία ανάμειξη σε όλη αυτή την υπόθεση του εξωδίκου. Δημιουργήθηκαν λάθος εντυπώσεις προς το πρόσωπο μου, αφού εγώ δεν συμμετείχα στο θέμα που προέκυψε. Εγώ είμαι παίκτης του ΠΑΣ Γιάννινα, έχω συμβόλαιο με την ομάδα και θα είμαι παρών στην προπόνηση. Από την πλευρά μου θα δώσω τον καλύτερο μου εαυτό προκειμένου να πετύχουμε τον στόχο της ανόδου, ώστε να δώσουμε και πάλι χαρά στον φίλαθλο κόσμο της πόλης ο οποίος μας στηρίζει πάρα πολύ».
www.epiruschannel.gr
Από το Blogger.