google.com, pub-7396276466444978, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Υπέγραψε… κι ο Τάσος Πάντος - epiruschannel.gr

Υπέγραψε… κι ο Τάσος Πάντος

Υπέγραψε… κι ο Τάσος Πάντος.
Ο πρώην παίκτης της Προοδευτικής και του Ολυμπιακού συμφώνησε με την διοίκηση της ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα και έτσι για τα επόμενα δύο χρόνια θα φοράει τη φανέλα της γιαννιώτικης ομάδας.
Αλλαγή στην καριέρα του χαρακτήρισε τη μεταγραφή του στον Αγιαξ της Ηπείρου ο 34χρoνος αμυντικός, μετά την υπογραφή της συμφωνίας για να προσθέσει ότι «ο ΠΑΣ Γιάννινα είναι μια ομάδα που έχει ένδοξο παρελθόν, παρόν και μέλλον».
Όπως είπε παρότι είχε προτάσεις από πολλές ομάδες, επέλεξε να αγωνιστεί βάζοντας πρώτα το συναίσθημα.«Ο ΠΑΣ Γιάννινα τηρεί όλες τις προϋποθέσεις για να προσφέρεις τις υπηρεσίες σου" συμπλήρωσε.
Σημαντικό ρόλο στην απόφαση του Τάσου Πάντου να έρθει στον ΠΑΣ Γιάννινα, όπως δήλωσε, έπαιξε καταρχήν ο χαρακτήρας και το ήθος που διαθέτει ο κ. Χριστοβασίλης και δεύτερον το γεγονός ότι «ο ΠΑΣ συγκαταλέγεται στις ομάδες που αξίζει να βρίσκεται στην μεγάλη κατηγορία, διότι έχει μεγάλη δυναμική και κόσμο που έχει μεγάλο πάθος αλλά και αγάπη για τον σύλλογο».
Εν όψει της προετοιμασίας που ξεκινάει στα μέσα Ιουλίου, o 34χρονος αμυντικός υποστήριξε πως τόσος ο ίδιος όσο και οι συμπαίκτες του θα πρέπει να δουλέψουν σκληρά, προκειμένου να πετύχουν την άνοδο της ομάδας. «Η ομάδα δεν αξίζει να βρίσκεται στην Β΄Εθνική. Ο ΠΑΣ Γιάννινα πρέπει να επιστρέψει και πάλι στην Super League και μόνο μέσα από συλλογική προσπάθεια μπορούμε να τα καταφέρουμε", τόνισε.
Αναμφισβήτητα με επτά χρόνια παρουσίας στον Ολυμπιακό η εμπειρία του Τάσου Πάντου στα Ελληνικά γήπεδα θεωρείται «πάρα πολύ πλούσια».
Ο 34χρoνος ποδοσφαιριστής γεννήθηκε στις 5 Μαίου του 1976 στην Αθήνα. Ο Τάσος Πάντος μπορεί να αγωνιστεί με μεγάλη ευχέρεια τόσο στο δεξί άκρο της άμυνας όσο και στο αριστερό. Ξεκίνησε από την Προοδευτική την σεζόν 1998-99 και έφυγε από τον σύλλογο του Κορυδαλλού το 2003.
Ο Τάσος Πάντος έκανε το βήμα παραπάνω και την ίδια χρονιά μετακόμισε στον Πειραιά φορώντας την φανέλα του Ολυμπιακού. Με τον Ολυμπιακό έζησε μεγάλες στιγμές όπου και κατέκτησε τέσσερα ντάμπλ και το πρωτάθλημα της σεζόν 2006-07. Συνολικά με Προοδευτική και Ολυμπιακό έχει 217 συμμετοχές ενώ έχει πετύχει και έξι τέρματα.
Ο Τάσος Πάντος εκτός από πρωτάθλημα και Κύπελλο έχει κατακτήσει το 2007 και ένα Σούπερ Καπ αντιμετωπίζοντας την τότε Κυπελλούχο Ελλάδος, Λάρισα.
www.epiruschannel.gr
Από το Blogger.