google.com, pub-7396276466444978, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Ούτε ζωγραφιστό δεν θέλουν να βλέπουν τον Π. Κολόκα στην παράταξη του Γκόντα, κέρδισε ή έχασε ο ίδιος με τις επιλογές του; - epiruschannel.gr

Ούτε ζωγραφιστό δεν θέλουν να βλέπουν τον Π. Κολόκα στην παράταξη του Γκόντα, κέρδισε ή έχασε ο ίδιος με τις επιλογές του;

Ξεκίνησε με τους καλύτερους οιωνούς, αποφάσισε έστω και με ανακοινώσεις με δόσεις να κατέβει ως υποψήφιος δήμαρχος στο Δήμο Ιωαννιτών, πιέστηκε να μην το κάνει, του έβαλαν τρικλοποδιές, φέρεται να πέρασε και από του Μαξίμου, ανένδοτος, τελικά δεν τα κατάφερε και αποφάσισε να συμπράξει με τον Θωμά Μπέγκα και όχι με τον εκλεκτό της Ρηγίλης Νίκο Γκόντα.
Κόντρα μέχρι τέλους με ένα κόμμα με τη σημαία του οποίου κατέβηκε στη Νομαρχία και την Περιφέρεια αλλά και στι ςεθνικές εκλογές.
Τα αποτελέσματα στο Δήμο Ιωαννιτών φαίνεται πως ερμηνεύονται πολλαπλώς.
Πολλοί ανέμεναν ότι ο Μπέγκας θα κέρδιζε και με τη στήριξη του Κολόκα τον Γκόντα, αφού θα τράβαγε δεξιούς ψήφους, ή ψήφους δυασαρεστημένων με τον πρώην δήμαρχο.
άλλοι πάλι ανέμεναν ότι θα είναι ο πρώτος σε σταυρούς σύμβουλος ως αρχηγός παράταξης και ως πρόσωπο που είχε στις προηγούμενες καθόδους του δικούς του ψηφοφόρους.
Σύμφωνα με τα μέχρι τώρα αποτελέσματα είναι τρίτος ο ίδιος δεν ανοίγει τα χαρτιά του και δεν έχει εξηγήσει μέχρι σήμερα γιατί πήρε αυτή την απόφαση.
Υπάρχουν όμως και δεξιοί αλλά και από το επιτελείο του Γκόντα που δεν θέλουν να τον βλέπουν ούτε ζωγραφιστό αφού εκτιμούν ότι η σύμπραξη με τον Μπέγκα τους στέρησε το Δήμο.
Μένει ίσως μετά τις εκλογές να τον ακούσουμε να εξηγεί τις κινήσεις του όλο αυτό τον καιρό.

Από το Blogger.