google.com, pub-7396276466444978, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Ποιό είναι το "ατύχημα" για το οποίο μίλησε ο Σαμαράς στα Γιάννενα - epiruschannel.gr

Ποιό είναι το "ατύχημα" για το οποίο μίλησε ο Σαμαράς στα Γιάννενα

Μεγάλο κομμάτι της ομιλίας του, αφιέρωσε ο πρωθυπουργός για να επιτεθεί στον Αλέξη Τσίπρα και τον ΣΥΡΙΖΑ.

«Ο κ. Τσίπρας δεν είναι απειλή για την Ελλάδα. Είναι το ατύχημα που δεν πρέπει να της συμβεί. Αυτό το ατύχημα πρέπει να το εμποδίσουμε όλοι την Κυριακή» δήλωσε ο Α. Σαμαράς και έδωσε δραματικούς τόνους στην επερχόμενη αναμέτρηση σημειώνοντας: «Συμπατριώτισσες - συμπατριώτες, βρισκόμαστε μόλις δύο μέρες πριν από τις εκλογές και θέλω να είμαι σαφής και ξεκάθαρος, κανείς δεν μπορεί να δηλώνει ανυποψίαστος για το τι μπορεί να συμβεί. Ο κ. Τσιπρας, ενεργώντας ανεύθυνα και επικίνδυνα, ανακήρυξε τις ευρωεκλογές σε δημοψήφισμα κατά της κυβέρνησης. Θέλει να ρίξει την κυβέρνηση, πάση θυσία». Συνεχίζοντας την προσωπική επίθεση, ο κ. Σαμαράς ανέφερε: «Αντιμετώπισα την πρωτοφανή αυτή καιροσκοπική αθλιότητα του κ. Τσίπρα με την ψυχραιμία και την υπευθυνότητα που απαιτούν το αξίωμα του πρωθυπουργού και το συμφέρον της χώρας. Δεν επέτρεψα - σε όλη της διάρκεια του προεκλογικού αγώνα - δεν επέτρεψα σε κανένα, ούτε μέσα στη χώρα ούτε απ' έξω να αμφισβητήσει την πολιτική σταθερότητα και την αποφασιστικότητα του ελληνικού λαού, να προχωρήσει με τόλμη μπροστά».

«Σας χρειάζομαι» λέει στους ψηφοφόρους ο πρωθυπουργός

 «Γι' αυτό και σας χρειάζομαι δίπλα μου, όσο ποτέ σταθείτε δίπλα μου με δύναμη και αποφασιστικότητα. Το ξεκάθαρο μήνυμα πρέπει να το δώσετε στις κάλπες αυτής της Κυριακής. Δεν γυρίζουμε πίσω. Δεν πρέπει να γυρίσουμε πίσω» είπε.
Από το Blogger.