google.com, pub-7396276466444978, DIRECT, f08c47fec0942fa0 "Ένοχοι και αθώοι" σε Άρτα και Γιάννενα - epiruschannel.gr

"Ένοχοι και αθώοι" σε Άρτα και Γιάννενα


Τρίτη 29 Απριλίου και ώρα 8.30 το βράδυ στο Συνεδριακό Κέντρο του Επιμελητηρίου Άρτας.Την παρουσίαση διοργανώνουν το Επιμελητήριο Άρτας, το Βιβλιοπωλείο Γιάννη Σπύρου και οι Εκδόσεις Πατάκη. Για το βιβλίο θα μιλήσουν ο συγγραφέας Χρίστος Βασιλόπουλος, o Βασίλης Τσίρκας, δικηγόρος.Την εκδήλωση θα συντονίσει η Σοφία Τσώλα, δικηγόρος.
Το «Ένοχοι και αθώοι» είναι το δεύτερο βιβλίο με ιστορίες από τη Μηχανή του Χρόνου. Περιλαμβάνει 23 θέματα που ξεκινούν από την αρχαιότητα και φτάνουν ως το σήμερα. Φωτίζει μικρές και μεγάλες σελίδες της μακραίωνης διαδρομής των Ελλήνων, οι οποίες δεν ευτύχησαν να αποτυπωθούν στα μαθητικά βιβλία και να γίνουν απόκτημα της ελληνικής κοινωνίας. Συναρπάζουν, ωστόσο, με την έντασή τους και απαντούν στην υπόνοια πως υπάρχουν πολλές και ενδιαφέρουσες κρυφές γωνίες στα ιστορικά γεγονότα που σημάδεψαν την Ελλάδα.



Τετάρτη 30 Απριλίου 2014 και ώρα 8.30 μ.μ το Πνευματικό Κέντρο Δήμου Ιωαννιτών φιλοξενεί στον Πολιτιστικό Πολυχώρο "Δημήτρης Χατζής" το Χρίστο Βασιλόπουλο για την παρουσίαση του βιβλίου με τίτλο «Ένοχοι και αθώοι. 23 ιστορίες από τη Μηχανή του χρόνου». Θα προλογίσει ο πρόεδρος του Πνευματικού Κέντρου Μωυσής Ελισάφ, Καθηγητής Παθολογίας Ιατρικής Σχολής Πανεπιστημίου Ιωαννίνων και ο πρώην Δήμαρχος Ιωαννιτών Τάσος Παπασταύρος. Την εκδήλωση συντονίζει ο δημοσιογράφος Φιλήμων Καραμήτσος. Παράλληλα θα προβληθούν σπάνια οπτικοακουστικά ντοκουμέντα από την «Μηχανή του χρόνου».
Από το Blogger.