google.com, pub-7396276466444978, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Ολοκληρώθηκαν τα σεμινάρια για τους εκπαιδευτικούς των Ιωαννίνων σχετικά με την αγωγή υγείας - epiruschannel.gr

Ολοκληρώθηκαν τα σεμινάρια για τους εκπαιδευτικούς των Ιωαννίνων σχετικά με την αγωγή υγείας

Mε μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε η σειρά των σεμιναρίων με θέμα: «Προγράμματα Αγωγής Υγείας στη Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση - Στόχοι και εφαρμογή» τα οποία απευθύνονταν σε εκπαιδευτικούς Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης της Περιφερειακής Ενότητας Ιωαννίνων με στόχο την εφαρμογή αποτελεσματικών στρατηγικών πρόληψης στις σχολικές μονάδες.
Σκοπός των σεμιναρίων ήταν η επιμόρφωση των εκπαιδευτικών που ανέλαβαν εθελοντικά την υλοποίηση εγκεκριμένων προγραμμάτων Αγωγής Υγείας στις σχολικές μονάδες της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ιωαννίνων στη φιλοσοφία και μεθοδολογία των προγραμμάτων, με στόχο να εφαρμοστούν εναλλακτικές μέθοδοι κατά την υλοποίηση των προγραμμάτων Αγωγής Υγείας στις σχολικές μονάδες.
Τα σεμινάρια που πραγματοποιήθηκαν στο 2ο Γενικό Λύκειο Ιωαννίνων συνδιοργάνωσαν το Κέντρο Πρόληψης των Εξαρτήσεων και Προαγωγής της Ψυχοκοινωνικής Υγείας - «Σχεδία» και το Τμήμα Σχολικών Δραστηριοτήτων της Δ/νσης Δ/θμιας Εκπ/σης Ιωαννίνων.

Εκ μέρους της Δ/νσης Δ/θμιας Εκπ/σης Ιωαννίνων συγχαίρουμε ολόκληρη την  Επιστημονική Ομάδα του Κέντρου Πρόληψης των Εξαρτήσεων και Προαγωγής της Ψυχοκοινωνικής Υγείας - «Σχεδία» για τη συνεχή στήριξη - βοήθεια και συμπαράσταση σε ολόκληρη τη σχολική κοινότητα των Ιωαννίνων και εκφράζουμε την ευχαριστίες μας στις βασικές εισηγήτριες των φετινών σεμιναρίων την κ. Ερασμία Φείδη ψυχοπαιδαγωγό & Αναπληρώτρια Υπεύθυνη του Κέντρου Πρόληψης «Σχεδία» και την κ. Μπασογιάννη Βίκη ψυχολόγο για την εκπαίδευση που προσέφεραν στους εκπαιδευτικούς της Δ/θμιας Εκπ/σης Ιωαννίνων.
Από το Blogger.