google.com, pub-7396276466444978, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Αυτός είναι ο 52χρονος Γάλλος μοναχός, που ασελγούσε σε ασυνόδευτα ανήλικα προσφυγόπουλα στην Θεσ/νίκη - epiruschannel.gr

Αυτός είναι ο 52χρονος Γάλλος μοναχός, που ασελγούσε σε ασυνόδευτα ανήλικα προσφυγόπουλα στην Θεσ/νίκη


Τα στοιχεία ταυτότητας και φωτογραφίες του 52χρονου Γάλλου, ο οποίος κατηγορείται ότι προέβη κατ’ επανάληψη σε ασελγείς πράξεις σε βάρος τεσσάρων ασυνόδευτων προσφυγόπουλων από το Πακιστάν, δόθηκαν στην δημοσιότητα από την Αστυνομία, κατόπιν σχετικής διάταξης της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης.
Πρόκειται για τον (επ) MONTANE (ον) Muriel – Gerard του ANDRE Phillippe και της CARMEMTRAN Yvette που γεννήθηκε στις 18 Απριλίου του 1965 στη Γαλλία, ο οποίος αυτοπροσδιορίζεται ως μοναχός του Φραγκισκανικού Τάγματος. Κατηγορείται -επιπλέον- ότι χορηγούσε στα θύματά του -και εν αγνοία τους- ναρκωτικά χάπια, με τα οποία τα υπνώτιζε, πριν προχωρήσει στις πράξεις που του αποδίδονται.

Η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση, με ισχύ έως 24-03-2017 και ώρα 12.00, σύμφωνα με τη σχετική Εισαγγελική Διάταξη, αποσκοπεί στην προστασία του κοινωνικού συνόλου, των ανηλίκων, των ευάλωτων ή ανίσχυρων πληθυσμιακών ομάδων και προς ευχερέστερη πραγμάτωση της αξίωσης της Πολιτείας για τον κολασμό των παραπάνω αδικημάτων.
Για παροχή οποιασδήποτε πληροφορίας, οι πολίτες μπορούν να επικοινωνούν με το Τμήμα Προστασίας Ανηλίκων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης , στο τηλέφωνο 2310-388456. Σημειώνεται ότι διασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας.
Από το Blogger.