google.com, pub-7396276466444978, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Χωρίς ρεύμα έμεινε για δυο ώρες περίπου ,μεγάλο τμήμα της πόλης στην περιοχή της Μ.Αλεξάνδρου - epiruschannel.gr

Χωρίς ρεύμα έμεινε για δυο ώρες περίπου ,μεγάλο τμήμα της πόλης στην περιοχή της Μ.Αλεξάνδρου

Για ένα δίωρο περίπου απο τις 20.16 μέχρι τις 22.05 έμεινε στα σκοτάδια απόψε μεγάλο τμήμα της πόλης στην περιοχή της Μ.Αλεξάνδρου, μέχρι το νοσοκομείο Χατζηκώστα, μετά απο έκρηξη που σημειώθηκε σε μετασχηματιστή της ΔΕΗ στην περιοχή των Αγίων Αποστόλων, δίπλα από το εκκλησάκι. 
Η έκρηξη εκτός απο τον θόρυβο συνοδεύτηκε απο εκτυφλωτικές λάμψεις που προκάλεσαν αναστάτωση στους κατοίκους, για να ακολουθήσει στη συνέχεια το σκοτάδι.
Χρειάστηκε λοιπόν ένα δίωρο για να αποκατασταθεί η βλάβη απο τεχνικούς της ΔΕΗ, οι οποίοι "τρέχουν και δεν προλαβαίνουν" κάτω απο δύσκολες καιρικές συνθήκες, να αποκαθιστούν βλάβες σε ένα πανάρχαιο εναέριο δίκτυο, που έπρεπε εδώ και πολλά χρόνια να είχε γίνει υπόγειο τουλάχιστον μέσα στην πόλη.
Τα Γιάννινα, παραμένουν η τελευταία πόλη αυτών με παρόμοια πληθυσμιακά μεγέθη, που συνεχίζει να διαθέτει το μικρότερο υπόγειο δίκτυο της ΔΕΗ, με αποτέλεσμα, καλώδια να βρίσκονται δίπλα σε βεράντες πολυκατοικιών, ή γερασμένοι στύλοι να είναι έτοιμοι να καταρρεύσουν. 
Από το Blogger.