google.com, pub-7396276466444978, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Μικτές περιπολίες στην παραμεθόριο, από αστυνομικούς, πυροσβέστες και υπάλληλους της δασικής υπηρεσίας - epiruschannel.gr

Μικτές περιπολίες στην παραμεθόριο, από αστυνομικούς, πυροσβέστες και υπάλληλους της δασικής υπηρεσίας

Μικτές περιπολίες στην παραμεθόριο, από αστυνομικούς, πυροσβέστες και υπάλληλους της δασικής υπηρεσίας, για την αντιμετώπιση της παραβατικότητας και την τόνωση του αισθήματος ασφάλειας των κατοίκων στα ακριτικά χωριά, ανακοίνωσε από τα Γιάννενα ο γγ Πολιτικής Προστασίας Σεραφείμ Τσόκας.
«Όσο λίγοι και εάν είναι οι κάτοικοι στα χωριά, εμείς πρέπει να είμαστε εκεί, να τους προσέξουμε», δήλωσε χαρακτηριστικά ο κ. Τσόκας.
Ο γενικός γραμματέας, μαζί με τον γενικό αστυνομικό επιθεωρητή Βορείου Ελλάδος, αντιστράτηγο Εμμανουήλ Κατριαδάκη, είχαν από το πρωί στα Γιάννενα, διαδοχικές συναντήσεις, στην ΓΓ Αποκεντρωμένης Διοίκησης, την Περιφέρεια Ηπείρου, την Αστυνομία και την Πυροσβεστική. Κατά τις συσκέψεις που πραγματοποιήθηκαν στην Αστυνομία και την Πυροσβεστική, κυριάρχησαν το ζήτημα της πολιτικής προστασίας καθώς και το μεταναστευτικό.
Ο κ. Τσόκας τόνισε, ότι υπάρχει σχεδιασμός για την αντιμετώπιση των προβλημάτων στα σύνορα που θα τεθεί σε εφαρμογή, ενώ σχετικά με τα κύματα Σύρων προσφύγων που φτάνουν στη μεθόριο για να περάσουν στην Αλβανία ή τα Σκόπια, είπε ότι θα συνεχιστεί η προσπάθεια απομάκρυνσης. Η επίσκεψη αυτή στην Ήπειρο, γίνεται στο πλαίσιο των επαφών των αρμόδιων φορέων, που πραγματοποιούνται σε όλη την Ελλάδα, για θέματα πολιτικής προστασίας πυροσβεστικής και μεταναστευτικού.
Από το Blogger.