google.com, pub-7396276466444978, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Π.Καμμένος: «Δεν θα ψηφίσουμε για ΠτΔ ακόμα και αν είναι ο Καραμανλής» - epiruschannel.gr

Π.Καμμένος: «Δεν θα ψηφίσουμε για ΠτΔ ακόμα και αν είναι ο Καραμανλής»


Μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό Real, o Πάνος Καμμένος ξεκαθάρισε πως δεν πρόκειται να διαφοροποιηθεί η απόφασή του ακόμη και αν προταθεί για Πρόεδρος της Δημοκρατίας ο Κώστας Καραμανλής.
«Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία ότι είμαστε μπροστά σε πολιτικές εξελίξεις, όπως δεν υπάρχει καμία αμφιβολία ότι από την πλευρά της κυβέρνησης αποφεύγεται η οποιαδήποτε συζήτηση μπροστά τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας επί των εθνικών θεμάτων», σχολίασε αρχικά ο κ. Καμμένος και συνέχισε:
«Ο πρωθυπουργός αρνήθηκε σύγκληση του συμβουλίου των πολιτικών αρχηγών υπό τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας για να συζητήσουμε τα εθνικά θέματα. Το να υπάρχει κατά μόνας συζήτηση με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, ο οποίος δεν μπορεί να πείσει την κυβέρνηση τουλάχιστον για τα εθνικά θέματα να υπάρχει μια συζήτηση σε επίπεδο πολιτικών αρχηγών, νομίζω ότι είναι μόνο για το θεαθήναι και μόνο για να κάνουμε δηλώσεις κατά την έξοδό μας».
«Δεν θα ψηφίσουμε Πρόεδρο ακόμα και αν είναι ο κ. Καραμανλής. Όχι επειδή δεν σεβόμαστε τον θεσμό αλλά επειδή η πολιτική της κυβέρνησης είναι καταστροφική. Αυτή τη στιγμή η αγορά έχει φτάσει κάτω από τα όριά της, η πολιτική της εσωτερικής υποτίμησης οδηγεί περαιτέρω σε λουκέτα. Δεν γίνεται καμία ρύθμιση σε θέματα που αφορούν την επιβίωση των Ελλήνων και όσον αφορά την ανεργία, μεγαλώνει περισσότερο. Εμείς, ως Ανεξάρτητοι Έλληνες, δεν θα διευκολύνουμε την κυβέρνηση να εκλέξει Πρόεδρο, ακόμα και αν είναι ο Κώστας Καραμανλής», πρόσθεσε και συμπλήρωσε:
«Τον ξεχωρίζουμε, ακόμα και όταν ο ίδιος κ. Καραμανλής στη Βουλή ψηφίζει μια κυβέρνηση που ο πρωθυπουργός της στηρίζει τις απόψεις του κ. Στουρνάρα και της κυβέρνησης Παπανδρέου και όχι της δικής του. Στο όνομα ακόμα και του Καραμανλή εμείς δεν θα δώσουμε συνέχεια στην πορεία εξαθλίωσης των Ελλήνων. Δεν θα συναινέσουμε ποτέ».
«Λέω την αλήθεια και η αλήθεια είναι ότι εμείς θα επιδιώξουμε κυβέρνηση Εθνικής σωτηρίας, στην οποία εμείς θα είμαστε εγγυητές, στα θέματα τα οποία έχουμε θέσει τις κόκκινες γραμμές μας. Είναι τα Εθνικά θέματα, είναι τα θέματα της Εκκλησίας. Εγώ δεν θα πω ψέματα. Οι Ανεξάρτητοι Έλληνες, προτιμούμε να πούμε την αλήθεια από την πρώτη στιγμή. Οι επιλογές της χώρας είναι είτε πάμε προς την τραπεζική ενοποίηση, παράδοση της Εθνικής κυριαρχίας της χώρας, ή σε μια άλλη πολιτική που λέει προστασία της Εθνικής κυριαρχίας της χώρας», είπε ακόμα ο κ. Καμμένος.
«Ανάπτυξη σε μια χώρα όταν η ρευστότητα δεν περνάει στην αγορά, δεν μπορεί να υπάρξει ποτέ. Εμείς πιστεύουμε ότι η Ευρώπη μπορεί να αλλάξει. Μπορεί να γίνει μια άλλη πολιτική. Αν αυτό δεν γίνει, η Ελλάδα πρέπει να τραβήξει τον δρόμο του συμφέροντος των Ελλήνων», σημείωσε.
«Πολιτικές που έχουν να κάνουν με την παράδοση της Εθνικής Κυριαρχίας, είναι πολιτικές στις οποίες διαφωνούμε. Πολίτικη για να καλύψουμε το σκάνδαλο του Βενιζέλου με τα υποβρύχια, του Γιώργου Παπανδρέου με την αλλοίωση των στατιστικών στοιχείων, άφεση αμαρτιών σε όλους που βρίσκονται στη λίστα Λαγκάρντ, τέτοια πολιτική της συγκάλυψης οι Ανεξάρτητοι Έλληνες δεν πρόκειται ποτέ να συμφωνήσουν», τόνισε χαρακτηριστικά μεταξύ άλλων ο κ. Καμμένος σχετικά με τα σενάρια για κυβέρνηση Εθνικής Ενότητας.
«Η Νέα Δημοκρατία αυτή τη στιγμή, δεν είναι Νέα Δημοκρατία. Η Νέα Δημοκρατία που έλεγε ότι με τα άκρα δεν συνεργάζομαι, έχει τα άκρα ως εκπροσώπους της. Η Νέα Δημοκρατία, ξεκίνησε πόλεμο κατά της Χρυσής Αυγής, ωστόσο έχει τον πρώην επικεφαλής της ΕΠΕΝ που διαδέχθηκε η Χρυσή Αυγή, κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο. Πως υπάρχει νεοδημοκράτης που δέχεται για να είναι ο κ. Βενιζέλος εταίρος και να έχει μια καρέκλα, να του δίνουμε άφεση αμαρτιών για τα υποβρύχια;», είπε σχετικά με τη Νέα Δημοκρατία.
Από το Blogger.