google.com, pub-7396276466444978, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Ακόμη 7 συλλήψεις στην Ήπειρο για διάφορα αδικήματα - epiruschannel.gr

Ακόμη 7 συλλήψεις στην Ήπειρο για διάφορα αδικήματα


Συστηματικοί αστυνομικοί έλεγχοι πραγματοποιούνται καθημερινά, σε διάφορες περιοχές της Ηπείρου, με σκοπό την πρόληψη και καταστολή της εγκληματικότητας, την καταπολέμηση της διάδοσης των ναρκωτικών, τη σύλληψη φυγόποινων ατόμων και γενικότερα την αντιμετώπιση κάθε μορφής παραβατικής συμπεριφοράς.
Στο πλαίσιο αυτών των ελέγχων, συνελήφθησαν το τελευταίο 24ωρο, από αστυνομικούς  της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ηγουμενίτσας, του Τμήματος Ασφάλειας Άρτας, του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Ιωαννίνων και των Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. στην Ηγουμενίτσα, τα Ιωάννινα και την Άρτα, συνολικά επτά (7) άτομα για διάφορα αδικήματα.
Συγκεκριμένα:
  • Συνελήφθη 43χρονος υπήκοος Ιταλίας στην Πάργα, διότι σε βάρος του εκκρεμούσε διεθνές ένταλμα δικαστηρίου της Κολομβίας, για διακεκριμένη απάτη, κλοπή και υπεξαίρεση.
  • Συνελήφθη 30χρονος ημεδαπός στην Άρτα, ο οποίος αφαίρεσε μοτοποδήλατο, το οποίο ήταν σταθμευμένο έξω από το σπίτι ημεδαπού στην Άρτα. Το μοτοποδήλατο βρέθηκε εγκαταλειμμένο στον κόμβο της Εθνικής Οδού Άρτας – Αγρινίου και αποδόθηκε στον ιδιοκτήτη.
  • Συνελήφθη 48χρονος ημεδαπός στη Ηγουμενίτσα, για κλοπή προϊόντων από σούπερ μάρκετ.
  • Συνελήφθη 41χρονος υπήκοος Ρουμανίας στα Ιωάννινα, ο οποίος εξωθούσε σε επαιτεία τα ανήλικα παιδιά του, ζητώντας χρήματα από διερχόμενους περαστικούς
  • Συνελήφθησαν τρεις (3) ημεδαποί στα Ιωάννινα, ηλικίας 30, 24 και 22 ετών, για παραβάσεις του νόμου περί εξαρτησιογόνων ουσιών. Κατασχέθηκαν μικροποσότητες ακατέργαστης κάνναβης.

Οι συλληφθέντες, με τις σε βάρος τους σχηματισθείσες δικογραφίες, θα οδηγηθούν στις κατά τόπους αρμόδιες Εισαγγελικές Αρχές . 
Από το Blogger.