google.com, pub-7396276466444978, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Συνεχίζονται οι επιχειρήσεις στα Ιωάννινα για τη σύλληψη και του δεύτερου ληστή, απέδωσε το σχέδιο της αστυνομίας - epiruschannel.gr

Συνεχίζονται οι επιχειρήσεις στα Ιωάννινα για τη σύλληψη και του δεύτερου ληστή, απέδωσε το σχέδιο της αστυνομίας

Μέσα σε ελάχιστες ώρες οι αστυνομικοί των Ιωαννίνων με συντονισμένες κινήσεις και σχέδιο κατάφεραν να συλλάβουν τον ένα από τους δύο ενόπλους που προχθές λήστεψαν τα ΕΛΤΑ Καναλακίου.
Ολόκληρη η δύναμη της αστυνομίας υπό τον Στρατηγό Περιφερειακό Αστυνομικό Διευθυντή Ηπείρου Κ.Τρομπούκη και τον Ταξίαρχο Περιφερειακό Διευθυντή Ασφάλειας Ηπείρου Α. Παπιγκιώτη κατάφεραν να φτάσουν στα ίχνη του δράστη ο οποίος μαζί με το συνεργό του εγκατέλειψαν το αυτοκίνητο τους όταν εντοπίστηκαν και προσπάθησαν να διαφύγουν προς την ευρύτερη περιοχή της Ζίτσας.
Στο ανθρωποκυνηγητό έλαβαν μέρος άνδρες της ΟΠΚΕ και μονάδα των ΕΚΑΜ καθώς και το ελικόπτερο.
Αυτή την ώρα παρά το σκοτάδι οι αστυνομικοί συνεχίζουν την έρευνα προκειμένου να συλλάβουν και τον δεύτερο δράστη, ενώ στην περιοχή παραμένουν ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις υπό τους αστυνομικούς διευθυντές Πέτρο Μοσχοβίδη και Ηλία Ντόντη που συντονίζουν τις επιχειρήσεις.   
Από το Blogger.